Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
2GO Székesfehérvár Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2015. október 30.

Image

Ingyenesen nyújt hasznos székesfehérvári információkat a felhasználók számára a most induló 2GO Székesfehérvár. A Magyar Térképház Kft. által bemutatott mobil alkalmazás célja, hogy összegyűjtse a fehérvári szolgáltatásokat, és egy nem mindennapi, limitált helyekkel bíró gyűjtőoldalon mutassa be.

 

Naprakész, interaktív, felhasználóbarát mobil alkalmazás a 2GO Székesfehérvár, amelynek menüpontjaiban megtalálhatjuk a legfrissebb fehérvári eseményeket, az ügyintézéssel kapcsolatos legfontosabb tudnivalókat, a város kiemelt látnivalóit, híreit, a különböző szolgáltatásokat, vásárlási lehetőségeket. Az ingyenesen letölthető applikáció nemcsak a városba érkező turistáknak, hanem a székesfehérváriaknak is sok hasznos információt nyújt.

 


 

Az alkalmazást bemutató sajtótájékoztatón F. Szegő Krisztina, a Székesfehérvári Turisztikai Közhasznú Nonprofit Kft. ügyvezetője örömét fejezte ki, hogy a világon sok helyen megtalálható mobil applikáció, a 2GO,  Magyarországon harmadikként - Budapest és Szentendre után - Székesfehérváron  kerül bevezetésre. Kiemelte: „Turisztikai és információs központként fontos kérdés számunkra a helyi lakosság és az ideérkező turisták tájékoztatása. Egyre dinamikusabban változnak a felhasználói igények, ezért egyre fontosabb a hagyományos médiumok, információs felületek interaktivitásának növelése, és a különböző adathordozó eszközökön megjelenő szolgáltatások fejlesztése. A korábbi tapasztalatok alapján fel tudjuk mérni mi is a felhasználói igényeket, szokásokat, azok sikerességét. Nekünk mindenképen az a legfontosabb feladatunk, hogy megtaláljuk az optimális arányokat a hagyományos információs felületek és a legfrissebb fejlesztések között.” – tette hozzá F. Szegő Krisztina.

Ma már a megfelelő online jelenlét alapvető a sikeres üzlethez, hangsúlyozta a Magyar Térképház Kft. cégvezetője. Kozma Aletta hozzátette, vállalatuk kifejlesztett egy innovatív megoldást ehhez a kihíváshoz. Az alkalmazás a legszínvonalasabb szolgáltatásokat szeretné összegyűjteni, és egy nem mindennapi, limitált helyekkel bíró gyűjtőoldalon bemutatni egy logikusan tagolt, felhasználóbarát menürendszeren keresztül. Az alkalmazás során jelentősnek nevezte az úgynevezett push-üzeneteket, amelyek meghatározóak napjaink kommunikációs világában. Ezek a reklámüzenetek rövid, tömör, azonnal értelmezhető formában jelennek meg a telefonok kijelzőjén.

 


 

Kovácsné Szipola Ágnes területi képviselő elmondta, a székesfehérvári plakáttérkép szervezése során pozitív fogadtatást nyert, hogy a cég nyitott az online világ felé is. A nyomtatott formátumú plakáttérkép még mindig nagyon népszerű megjelenési forma, hiszen rengeteg emberhez eljut, azonban a mobil alkalmazások világában ma már a telefon márkájánál fontosabb az, hogy milyen alkalmazások által válik személyre szabottá a készülék, amely mindig kéznél van. A fiatalok és a középkorosztály a leggyakoribb felhasználó, az üzleti szférában azonban - főként azoknál a vállalkozásoknál, akik tevékenységük során is alkalmaznak innovatív megoldásokat - az idősebb korosztály is nyitott az alkalmazások használatára, foglalta össze tapasztalatait.

F. Szegő Krisztina a sajtótájékoztató végén úgy fogalmazott: az érintett, együttműködő partnereknek - az önkormányzatnak, a turisztikai szereplőknek, az intézményeknek, a civil szervezeteknek, a szolgáltatóknak - közös érdeke, hogy a helyben elérhető információkat összefogják. A felhasználók minél könnyebben, minél kevesebb felületre koncentrálva tudjanak információhoz jutni. A 2Go Székesfehérvár szolgáltatással a helyiek és az ideérkezők a várost érintő közérdekű dolgok mellett a legfrissebb hírekről, programokról, az igénybe vehető szolgáltatásokról (étterem, sportolási lehetőség, parkolási lehetőség), ezek megközelíthetőségéről értesülhetnek egy applikáción keresztül.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >