Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Hírek
Testvérvárosi kóruskoncert Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. november 03.

Image

Testvérvárosi kóruskoncertre hívják a zeneszerető közönséget 2015. november 3-án, kedden 19.00 órától a Szent István Művelődési Ház Szent István termébe, ahol a Schwäbisch Gmündi Filharmónia Kórusa lesz a Vox Mirabilis Kamarakórus vendége.

 

 

A schwäbisch gmündi kórust 1967-ben az egyházzenei igazgató Hubert Beck alapította és 2008-ig vezette, feladatává tette a különböző évszázadokból származó igényes szimfonikus kórusművek előadását. Az énekkar a Schwäbisch Gmündi Európai Egyházzenei Fesztivál egyik alapítója és rendszeres fellépője. Több európai országban (Belgium, Anglia, Franciaország, Finnország, Olaszország, Hollandia, Lengyelország, Svájc, Csehország és Magyarország) tett sikeres utazása révén kitűnő hírnevet szerzett a kórus.

 


 

A kedd esti koncert során többek között Bárdos Lajos, Farkas Ferenc és Franz Biebl kórusművei csendülnek fel a Vox Mirabilis Kamarakórus előadásában, míg a német testvérváros énekesei Brahms és Mahler dalaiból összeállított műsorral készülnek. A különleges zenei élménynek ígérkező koncerten a magyar és a német kórus közös művel is megörvendezteti a közönséget.

A belépés díjtalan, a szervezők szeretettel várnak mindenkit!

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >