Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Hírek
HARMAN TECH CHALLENGE - csapatok jelentkezését várják Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. november 03.

Image

A HARMAN és az Óbudai Egyetem közös pályázati lehetőséget hirdet háromfős főiskolás, egyetemista csapatoknak. A HARMAN Tech Challenge nevű versenyt Székesfehérváron rendezik meg december 10-11. között, amely a műszaki főiskolásoknak és egyetemistáknak nyújt lehetőséget magas díjazással és karrierlehetőséggel. A versenyre november 6-ig, péntekig lehet jelentkezni.

 

 

A HARMAN és az Óbudai Egyetem közös szervezésű Tech Challenge versenyére jelentkezők plazmahangszórót építhetnek, emellett részt vehetnek a kétnapos székesfehérvári, gyárlátogatással egybekötött díjátadó rendezvényen, ahol értékes HARMAN termékek kerülnek kiosztásra, sőt a legjobbak akár egy lépéssel közelebb kerülhetnek ahhoz, hogy elcsípjenek egy állást a HARMAN hazai fejlesztői csapatában. A megmérettetésre háromfős csapatok nevezését várják (plusz egy fő felkészítő tanár) november 6-ig, péntekig. A pályaműveket pedig november 30-ig kell elkészíteni. Az esemény célja, hogy a jelentkezők egy innovatív, különleges megjelenésű, minél szélesebb frekvenciatartományban működni képes plazmahangszórót készítsenek el.

Hivatalos versenykiírás: 
- olyan plazmahangszóró tervezése, amely minél szélesebb frekvenciatartományban képes működni
- alacsony a torzítása és az alapzaja
- különleges a megjelenése
- innovatív, újszerű technikai megoldásokat tartalmaz- mérési paraméterek
Az elkészült pályaműveket a HARMAN december 3-ig futárszolgálat segítségével elszállítja a pályázóktól, majd a tesztelés és a mérés december 9-ig megtörténik! Minden pályaművet benyújtó csapat részt vesz a kétnapos székesfehérvári rendezvényen, melynek költsége természetesen a szervezőket terheli. A rendezvény időpontja december 10-11. A verseny fővédnöke az Óbudai Egyetem dékánja, Dr. Györök György.
Díjazás:
- 1. helyezett csapat: csapattagonként 100.000 Ft értékű HARMAN termék
- 2. helyezett csapat: csapattagonként 60.000 Ft értékű HARMAN termék
- 3. helyezett csapat: csapattagonként 40.000 Ft értékű HARMAN termék
A versenyhez szükséges jelentkezési űrlap IDE kattintva töthető le.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >