Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
17 Volános utazik a hokiválogatottal Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2015. november 04.

Image

28 fősre csökkentette a norvégiai EIHC-tornára utazó magyar jégkorong válogatott keretét Rich Chenomaz szövetségi kapitány és stábja.

 

Nem utazik a többiekkel a kulcsjátékosok zöme, így a sérülése és műtétje után felépült, de még nem teljes értékű Bartalis István, kisebb-nagyobb sérülések okán Gőz Balázs, Hajós Roland, Hári János, Sofron István, Tokaji Viktor, Vas János és Vas Márton. Pihenőt kapott nemrég felépült két honosított csatárunk, az egyaránt fehérvári Frank Banham és Andrew Sarauer is. A legjobb juniorjaink sem bizonyíthatnak most, hiszen rájuk decemberben vb vár, így ők a saját korosztályukban utaznak egy rangos franciaországi tornára.

Rich Chernomaz azúttal  fiatalokkal tart, így Stavangerben Diego Scandella irányítja a magyar felnőtt válogatottat, amely szerdán kora délután indul útnak.

Juniorok nélkül is több újoncot avatunk Norvégiában: a honosítás előtt álló Jesse Dudas és Kevin Wehrs mellett a Volános Szabó Dániel és Reisz Áron, valamint a debreceni Könczei Áron sem játszott eddig a felnőtt magyar válogatottban.

A 28 fős keret jelentős része - 17 hokis - a Fehérvár AV19 játékosa.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >