Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
1MÁS FELÉ - SZÍNEKBŐL ÉPÜLT HÍD Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. november 06.

Image

1Más felé címmel nyílt kiállítás az Árpád Fürdő galériájában, ahol négy keszthelyi és négy székesfehérvári művész alkotásai láthatók. Keszthelyről Bernadette Eve Miller, Oravecz Viktória, Frech Ádám és Vollein Ferenc, Székesfehérvárról pedig Halmay Tivadar, Simon M. Veronika, Varga-Márfy Milán és Márfy Gabriella hozta el festményeit a december 23-ig látható tárlatra.
 
Két város között szivárványként hidat építve találkozott négy-négy, egymást még nem, vagy alig ismerő festő, a találkozásról az Árpád fürdőben látható képek ecsetvonásai vallanak.
 
A kiállító művészek között találjuk a keszthelyi Bernadette Eve Millert, Oravecz Viktóriát, Frech Ádámot és Vollein Ferencet, míg Székesfehérvárt Halmay Tivadar, Simon M. Veronika, Varga-Márfy Milán, és Márfy Gabriella képviseli a tárlaton.
 

 
A megnyitón Varga István köszöntötte a megjelenteket, majd Földi Zoltán önkormányzati képviselő, a Humán Közszolgálati Bizottság elnöke mondta el gondolatait.
 
„Nyolc művész ecsetvonásaiból és a szivárvány akár mind a nyolc színéből építenek hidat a kiállítással Keszthely és Székesfehérvár városa között, amiért köszönet illeti az alkotókat.” – fogalmazott
 

 
A nyolcas szám a teljességet is jelenti és mindkét város irányítószáma a nyolcassal Földi Zoltán, aki örömét fejezte ki, hogy ifjú művészek is vannak az alkotók között, akik az önkifejezés eszközéül a művészetet és a festészetet választották.
Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >