Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
KEDDEN LESZ AZ ÚSZÁS VÁROSI DIÁKOLIMPIA DÖNTŐJE Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. november 10.

Image

2015. november 10-én (kedden) 15.00 órakor kezdődik a 2015/2016. tanévi Úszás Diákolimpia III.-VI. korcsoportos, városi iskolások döntője. A Fejér Megyei úszás diákolimpia döntőjébe, a székesfehérvári városi úszás diákolimpiai döntő alapján, az egyéni versenyszámokban az I.-II.-III. helyezett egyéni versenyzői, valamint a váltók I.-II.-III. helyezettjei juthatnak be.

 

Székesfehérvár Város iskoláinak azon tanulói vehetnek részt a versenyen, akik a diákolimpia általános szabályainak és az adott III.-VI. Korcsoportnak megfelelően, a versenykiírásban rögzítetteknek megfelelnek. „B” kategóriában azok a versenyzők indulhatnak csak, akik a 2013. augusztus 1. óta az úszás és valamennyi szakága (úszás, műugrás, műúszás, hosszútáv-úszás), vízilabda, uszonyos- és búvárúszás, öttusa és triatlon sportágakban érvényes versenyengedéllyel nem rendelkeznek, valamint bármely fent említett sportág hivatalos versenyrendszerében bizonyíthatóan nem vettek részt! A kategóriában való jogos részvételt ellenőrzik!
 

 
Versenyszámok:
1./ 100 m fiú gyorsúszás „B” kategóriában
2./ 100 m lány gyorsúszás „B” kategóriában
3./ 100 m fiú mellúszás „B” kategóriában
4./ 100 m lány mellúszás „B” kategóriában
5./ 100 m fiú hátúszás „B” kategóriában
6./ 100 m lány hátúszás „B” kategóriában
7./ 4x50 m fiú gyorsváltó (4 fő/váltó) „B” kategóriában
8./ 4x50 m lány gyorsváltó (4 fő/váltó) „B” kategóriában
 
Egy versenyző maximum 2 egyéni számban és a váltóban indulhat! A váltókban iskolánként több váltó is indulhat, de 1 versenyző csak 1 váltóban szerepelhet. Az I.-II.-III. helyezettek az egyéni versenyszámokban érmet, a váltó versenyszámokban érmet és oklevelet kapnak. A Fejér Megyei úszás diákolimpia döntőjébe, a székesfehérvári városi úszás diákolimpiai döntő alapján, az egyéni versenyszámokban az I.-II.-III. helyezett egyéni versenyzői, valamint a váltók I.-II.-III. helyezettjei juthatnak be.
 

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >