Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kultúra arrow Cseperedő: új remekmű a kicsiknek
Cseperedő: új remekmű a kicsiknek Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2015. november 11.
Korábbi sikeres, gyermekeknek szóló kiadványai után újabb korosztályos gyöngyszemmel jelentkezik Mary T. Csajághy. Az utóbbi időben igen termékeny írónő Cseperedő című kötete a karcsonyi könyvpiac egyik legjobb darabjának ígérkezik. A szerkesztő ajánlása szerint ismét a csodák világába kalauzolja kis olvasóit, a legkisebbekhez szól, az ő nyelvükön mutatja be az élet legizgalmasabb dolgait.

 

 A versekből, mondókákból a kicsinyek megismerhetik egyebek mellett az állatok világát, az évszakokat, hónapokat. A Cseperedő című kötet nem csupán szórakoztatja olvasóit, de játszva tanulhatnak belőle a gyerekek.

 


 

"Biztosak vagyunk abban, hogy e hiánypótló alkotás mindenkit elvarázsol majd, aki kézbe veszi. Segítség lehet a szülők számára, de akár az óvodapedagógusoknak is. Mary T. Csajaghy verseiből már készítettek dalokat, nem kétséges, hogy e kötet versei hamarosan szintén hasonló utat járnak majd be. Addig is telepedjünk le kényelmesen gyermekeink mellé és élvezzük együtt ezeket a szórakoztató alkotásokat." - írja ajánlásában a szerkesztő.

És mit tud ehhez hozzátenni maga Mary T. Csajághy? Nos, a válasz frappáns és tökéletesen rímel, mint ahogy a gyerekek szívéhez a könyv: "Megtudhatja minden gyerek, hogy, a világ milyen kerek, lapozva a Cseperedő verseket. Mit adjon a cinegének, ha éhesen arra téved, s, nála keres menedéket? Hogyan készül a nyuszi tojás, nyuszi festi, vagy éppen más? Csupa kérdés nem is vitás! Sok titokra fény derül majd, ha elolvastál minden oldalt. Tündérmese, örökké tart!" 

A Garbo kiadó gondozásában megjelent Cseperedőt hamarosan érdemes lesz keresni a legnagyobb könyvesboltokban, és azok, valamint a a terjesztők webáruházaiban.

A szerző Facebook oldalának linkje: https://www.facebook.com/bodrikalandjai/?fref=ts

és weboldala, ahol minden könyve megrendelhető: http://www.mesebolcso.redsign.hu/

A kiadó oldala: http://garbokiado.hu/

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >