Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Hírek
AV19: Bodo és Orban a "nagyoknál" Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2015. november 12.

Image

Az elmúlt időszak gyengébb EBEL-es eredményei okán várható volt, hogy lesz néhány változás a Fehérvár AV19 jégkorong csapatánál. A vezetők ma be is jelentettek néhányat, igaz, házon belüli megoldásokat, tehát nincs szó sem az edző menesztéséről, sem újabb igazolásokról. Egyelőre...

 

A MOL Ligás alakulatban remeklő, a bajnokság kanadai táblázatát vezető, magyar származású Brance Orban és Chris Bodo felkerült az EBEL gárdába, míg az eddig ott nem sokat mutató Becze Tihamér megy át a MOL-os keretbe. A célok változatlanok: az alapszaksz végére biztos rájátszást érő helyen (6.) szeretne végezni a csapat az osztrák pontvadászatban.

Nincs könnyű helyzetben Rob Pallin vezetőedző, hiszen az ő helyzete sem túl stabil a hírek szerint, miközben a kulcsájékosok egy része vagy sérült, vagy éppen felépült abból, de újra megsérült, vagy legalábbis nincs százszázalékos állapotban (Banham, Sarauer, Bartalis, Sikorcin, Varga A., Vincze), tehát nehéz is a dolga, ez kétségtelen.

Az átszervezés kockázatos, hiszen a MOL Liga és az EBEL két másik szint, mindazonáltal Orban és Bodo annyira jól muzsikáltak eddig a "kis" Volánban, hogy legjobbjukat nyújtva erősítést jelenthetnek az osztrák ligás egylet számára is.

Ezt legközelebb pénteken, Grazban bizonyíthatják, majd vasárnap hazai pályán is, a Ljubljana ellen (17:30).

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >