Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow FEHÉRVÁR KINCSE, AZ ORSZÁG EGYETLEN FAVÁZAS GŐZMALMA
FEHÉRVÁR KINCSE, AZ ORSZÁG EGYETLEN FAVÁZAS GŐZMALMA Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. november 18.
Mintegy egy-másfél órás bemutatón vehettek részt november 12-én 15 órától az érdeklődők, akik megismerhették Magyarország egyetlen favázas gőzmalmát Fehérváron Hraska Imre vezetésével. A hatalmas érdeklődés miatt november 19-re egy újabb csoport gyűlt össze a látogatásra. Mivel a séta a négy éve elhagyottan álló épületben lesz, arra kérik a látogatókat, hogy fokozott óvatossággal közlekedjenek.
 
 
Az Alapítvány a Magyar Műemléki Topográfia Támogatására június óta dolgozik azon a nagyszabású terven, miszerint Székesfehérváron létrejöjjön egy, a város iparát bemutató múzeum. A négy alkalomból álló programsorozat soron következő rendezvényén az érdeklődők egy körülbelül egy-másfél órás bemutatón vehetnek részt, mely során megismerhetik Magyarország egyetlen favázas gőzmalmát Hraska Imre, a malom egykori tanulója, majd oktatója és vezetője segítségével.
 

 
Mivel a séta a négy éve elhagyottan álló épületben lesz, ezért kérik, hogy fokozott óvatossággal közlekedjenek, illetve mindenképpen regisztráljanak.
 
Részvételi szándékát a Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges e-mail címen, vagy a +36-30/607-4729-as telefonszámon jelezheti.
Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >