Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Babaruha börzét szerveznek Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. november 17.

Image

Az idei évben két alkalommal szervez babaruha börzét az Alapítvány a Székesfehérvári Fogyasztóvédelemért és az Alba Pont LISZI a Fehérvári Civil Központban. A program részleteiről sajtótájékoztatón számolt be Németh László, az Alapítvány elnöke és Szontaghné Kovács Erika szervező.

 

 

Két éve nyitotta meg kapuit az Alba Pont LISZI a Fehérvári Civil Központban. Az elmúlt évek során számos olyan programot kínált az iroda a városrészben élőknek, amely hiánypótló volt. Az Alba Pont LISZI ezt a hagyományt követve hirdet két alkalommal babaruha börzét. A tapasztalat azt mutatja, hogy a városban már többször szerveztek hasonló programokat, amelyek rendkívüli népszerűséek voltak. 

Az Alba Pont LISZI most a József utca környékén lakóknak kínálja a vásár lehetőségét. A börze időpontjai: 2015. november 22. és 2015. december 13. Részvételi díj nincs, viszont regisztrációs díj befizetésével érvényes a jelentkezés, ennek díja 500 forint jelentkezőnként. Ezt az összeget a börze napján visszafizetik a résztvevőknek.

 


 

A  november 22-i börzére november 18-ig, a december 13-i börzére pedig december 9-ig lehet jelentkezni. Harmincöt asztal áll rendelkezésre, amelyek kiosztása jelentkezési sorrendben történik majd. A programot a Fehérvári Civil központ emeletén rendezik, ezért a sok lépcső és a szőnyegpadló borítás miatt babakocsit nem lehet felvinni börze helyszínére.

Jelentkezni személyesen az Alba Pont LISZI munkatársánál, Végvári Ádámnál lehet a Rákóczi u 25-ös szám alatt található irodában, valamint a +36 30 492-6940-es telefonszámon és a  Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges  e-mail címen lehet.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >