Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Horváth bronzot "ütött" a Varkocsnak
Horváth bronzot "ütött" a Varkocsnak Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2015. november 16.
2015-ben a Magyar Ökölvívó Szövetség elindította az U21 -es programot ami a szakmabeliek szerint egy nagyon jó fejlődési és kiugrási lehetőség az ifjúsági korosztályból kiöregedő versenyzőknek. Idén a székesfehérvári Varkocs György Box Club - a régió válogattját erősítve - az ifi ob 2. helyezett Horváth Zoltánt nevezte az U21 -es Magyar Kupára.

 

Eredetileg 49 kg.-ban öklözött volna Budapesten a teheséges srác, ám a saját súlycsoportjában nem lett volna ellenfele, így 52 kilóban volt kénytelen elindulni a rutinszerzés céljából. Ennek ellenére kiválóan helytállt, s a 3. helyen végzett a rengos megmérettetésen.

 


 

Turós Arnold vezetőedző elmondta, hogy felnőtt 49 kg-os kesztyűpartnert mindig nagyon nehéz találni és a kisebb versenyeken sem tudják a fiatal versenyzőt bokszoltatni a saját súlyába, így "Zolikának" rendre maradnak a súlyosabb, erősebb 52-56 kg-os ellenfelek, igaz ellenük itt is megállja a helyét. A három napos döntőben mind a négy fináléba jutott versenyző összecsapott egymással. A Varkocs kiválósága 2 vereség mellett 1 győzelmet tudhatott magáénak, így végül bronzérem kerülhetett a nyakába.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >