Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
ÚJ HELYSZÍNEN FOLYTATÓDNAK A NYITOTT TORNATERMEK PROGRAMOK Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. november 17.
Csütörtök éjszaka leégett a Székesfehérvári Szakképzési Centrum Deák Ferenc Kereskedelmi és Vendéglátóipari Szakképző Iskola tornatermének tetőszerkezete. A tornaterem átmeneti használhatatlansága miatt 2015. november 17-től más helyszínen (a Munkácsy és a Bugát tornatermeiben) továbbra is folytatódnak a Nyitott Tornatermi Programok.

 

 

A Deák Ferenc Szakképző Iskola tornatermének használhatatlansága miatt új helyszínen folytatódnak tovább a Nyitott Tornatermi Programok keretein belül a mozgásterápia a cardiovasculáris megbetegedések megelőzése érdekében szervezett foglalkozások (nyugdíjasoknak ajánlott).
 
A Munkácsy Mihály Általános Iskola tornatermében (2015. november 17-től december 17-ig) keddenként és csütörtökönként az első csoportnak 17.00-17.40, míg a második csoportnak 17.50-18.30 óra között rendezik meg a foglalkozást. A gyógytornát Horánszky Sára a Fejér Megyei Szent György Kórház gyógytornásza vezeti.
 

 
A Bugát Pál Középiskola Tornatermében (2015. november 18-tól december 16-ig) szerdánként 16.00-16.45 óra között tartják meg. A foglalkozást Horváth Zita a Fejér Megyei Szent György Kórház gyógytornásza vezeti.
 
Jelentkezés, a megadott helyszínen a meghatározott időben, a helyszínen felvett tiszta talpú sportcipő vagy tornacipő, sportöltözet és a megfelelő saját sporteszköz (polifoam szőnyeget /összetekerhető szivacs szőnyeget a résztvevőknek kell maguknak biztosítaniuk és hozniuk!) Minden résztvevő a saját felelősségére vesz részt a sportolási lehetőségeken!
 

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >