Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Hírek
SZENT ERZSÉBET-NAPI ADOMÁNYGYŰJTÉS Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. november 19.

Image

Idén novemberben már negyedik alkalommal szervez adomány-gyűjtést az Öreghegyi Közösségi Ház a nehéz körülmények között élő emberek megsegítésére. Felnőtt- és gyermekruhákat, cipőket, ágyneműket, lakástextileket, háztartási gépeket, edényeket, kisebb bútorokat, könyveket és játékokat és tartós élelmiszereket gyűjtenek.
 
 
Tavaly a Szegényeket Támogató Alapítvány számára, 2013-ban a Fejér Megyei Gyermekvédelmi Központ Nevelőszülős hálózatának családjainak gyűjtöttek adományokat, 2012-ben pedig az Öreghegyi Római Katolikus Egyházközség Karitász Csoportja segített az adományok megfelelő helyre juttatásában.
 

 
Östör Annamária elmondta, hogy minden évben nagy sikere volt az öreghegyi jótékonysági akciónak. „Nagyon örülök, hogy az öreghegyi közösség évről-évre csatlakozik az akcióhoz, hiszen minden hasznos tárgy gazdára talál majd. Sokan hoznak nagyon jól használható, de egy-egy helyen már fölöslegessé vált tárgyakat.”
 
A Szent Erzsébethez kapcsolódó jótékonysági akcióról Östör Annamária önkormányzati képviselő, Sebők Jusztina, az Öreghegyi Közösségi Ház művelődésszervezője valamint Horváth Ildikó, az Ifjúság a Jövő Családjaiért Kulturális Közhasznú Egyesület elnöke. tartott sajtótájékoztatót.
 

 
Árpád-házi Szent Erzsébet névnapjához kapcsolódóan a felajánlásokat november 19. és 27. között várják az Öreghegyi Közösségi Ház nyitva tartási idejében, hétfőtől péntekig 8.00 - 20.00 között (szombaton pedig délután és vasárnap délelőtt várják az adományokat).
 
Az adományokat az Ifjúság a Jövő Családjaiért Kulturális Közhasznú Egyesület önkéntesei juttatják el a családoknak. (További információ: Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges )
Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >