Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
FEHÉRVÁRI ÁPOLÓNŐ LEHET MAGYARORSZÁG KEDVENC ÁPOLÓJA Nyomtatás E-mail
Írta: Bácskay Gergely   
2015. november 18.

Image

Az NLCafé szerkesztősége idén ősszel elindította az ország kedvenc ápolója akciót. Az olvasók, kollégák, barátok jelölhették azokat az ápolókat, akiknek munkáját a legtöbbre becsülik, akiknek a leghálásabbak. A szerkesztőség kiválasztotta a végső győzelemre esélyes 10 jelöltet, köztük Rézműves Erikát is, a Szent György Egyetemi Oktatókórház Pulmonológia intenzív részlegének szakápolóját, aki november 23-ig várja a szavazatokat.

 

A Magyarország Kedvenc Ápolója címre Erikát egy ápoló kolléga jelölte. Az ő története egy tanulságos sikertörténet. Erika roma származású szülők gyermekeként jött a világra, de a szülei még a kórházban lemondtak róla. Sokat betegeskedett, sok időt töltött a kórházban és talán ezért, talán nem, mindig vonzódott az egészségügyi pályához. Intenzíves nővérként folyamatosan fejleszti magát, a közelmúltban pedig tagja volt a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház csapatának, akik elnyerték az Országos Szakmai Versenyen az Ápolói Hivatás Mestere 2015 címet.


Az NLCafé szerkesztősége október elején indította el az ország kedvenc ápolója akciót.  Arra kérték az olvasókat, hogy egy-egy történettel indokolva jelöljék erre a címre azt az ápolót, akiről úgy gondolják, legtöbbet tette értük vagy beteg hozzátartozójukért a lábadozás napjaiban. Győztes még nincs, de van tíz jelölt, akik közül majd az olvasók fogják megszavazni, ki legyen a nyertes.  A szavazás ma indult az NLCafé oldalán, a jelöltekért a Facebookon is lehet kampányolni. Voksolni november 23-ig lehet, amikor eldől majd, ki az ország kedvenc ápolója.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >