Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Hírek
Négyéves a Nem csak a húszéveseké a világ Nyugdíjas Klub Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2015. november 23.

ImageÜnnepséget szervezett a „Nem csak a húszéveseké a világ” Nyugdíjas Klub négyéves fennállása alkalmából. A mintegy ötvenfős tagságot dr. Dienesné Fluck Györgyi szociális tanácsnok, Földi Zoltán, Felsőváros és dr. Horváth Miklósné, Víziváros önkormányzati képviselői köszöntötték. Az eseményen bemutatták, majd rövid műsorral illusztrálták a tevékenységüket.

 

 

Négy évvel ezelőtt alakult meg a „Nem csak a húszéveseké a világ…” Nyugdíjas Klub. A klub elődjének számító zenés-táncos nosztalgiadélutánok programsorozat 20 évvel ezelőtt indult útjára. Akkor havonta egyszer, vasárnap töltöttek el együtt tartalmas délutánt. 2011-ben döntött úgy a törzsközönség több mint harminc tagja, hogy klubot alapítanak Bognár Mária vezetésével. A naptár így számos eseménnyel bővült.

A mostani ünnepségen az elmúlt évek történéseit elevenítette fel a klub vezetője. Bognár Mária köszönetet mondott a tagoknak, hogy lelkesen részt vesznek nemcsak a programokon, hanem azok szervezésében is. Mint arról beszámolt, az összejöveteleken az évszakokhoz, az ünnepekhez, a jeles napokhoz kötődően felelevenítik a néphagyományokat, így például minden évben választanak pünkösdi királyt és királynét, az Anna-napi bálon a szépkorúak szépét, de természetesen nem maradhat el a farsangi mulatság sem, ahol díjazzák a legötletesebb jelmezeket is. Anyák napján pedig a Felsővárosi iskola diákjai lepik meg szép műsorral a klub tagjait.  

A születésnapra érkezőket dr. Dienesné Fluck Györgyi szociális tanácsnok, Földi Zoltán, Felsőváros és dr. Horváth Miklósné, Víziváros önkormányzati képviselői köszöntötték, hangsúlyozva az összetartozás, az egymás iránti tisztelet és szeretet fontosságát. Az „óvodáskorú” klub tagjainak további jó egészséget és mozgalmas, tartalmas éveket kívántak.

Bár a délutáni programot egy rövid áramszünet megzavarta, a szolgáltatás helyreállítását követően folytatódott az ünnepi műsor, amelyen a tagok zenével, tánccal, szavalattal illusztrálták a klub tevékenységét.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >