Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Vasárnap rendezik az I. Adventi Jótékonysági Futást
Vasárnap rendezik az I. Adventi Jótékonysági Futást Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. november 27.

ImageHagyományteremtő szándékkal, első ízben szervezik meg november 29-én, vasárnap délelőtt 10.00 órától az Adventi Jótékonysági Futást. A felújított Várkörúton megrendezésre kerülő sportos programmal is a mecenatúra fontosságára hívják fel a társadalom figyelmét. Az érdeklődők 1, illetve 5 kilométeres távon indulhatnak a vasárnapi programon.

 

 

Napjainkban hatalmas jelentőséggel bír az önzetlen és őszinte szándékú segítségnyújtás. A Kossuth-díjas operaénekesnek, a Székesfehérvári Jótékonysági Estély háziasszonyának, Miklósa Erikának az ötlete nyomán 2015. november 29-én, vasárnap 10.00 órától első alkalommal rendezik meg az Adventi Jótékonysági Futást a felújított Várkörúton, amely méltó környezetet biztosít az eseménynek.

Az I. Adventi Jótékonysági Futás kiváló lehetőséget teremt arra, hogy mindenki hozzájárulhasson a közös célhoz, a Fejér Megyei Gyermekvédelmi Központ és a fehérvári olimpikonok támogatásához. A közösségépítést is szolgáló I. Advent Jótékonysági Futáson a teljesítendő táv és a támogatási összeg is jelképes, az rendezvényen bárki elindulhat. Nevezési díj nincs, a részvétel önkéntes alapon 12 év alatt minimum 100 Forint, 12 év felett minimum 500 Forint összegű adomány helyszínen történő befizetéséhez kötött.

 


 

12 éves korig az 1 kilométeres távon elsőként célba érő gyermek november 29-én, vasárnap este 18.00 órakor dr. Cser-Palkovics András polgármesterrel közösen kapcsolhatja fel az adventi fényeket a Belvárosban. A szervezők ezen kívül a felnőtt kategóriában indulóknak is nagyszabású meglepetéssel készülnek: az 5 kilométeres etapon első helyezést elérő futó – partnerével együtt – meghívást kap az V. Székesfehérvári Jótékonysági Estélyre.

A jótékonysági futásra a helyszínen lehet nevezni a program napján, november 29-én reggel 9 órától.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >