Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Hírek
Díjmentes sakkfoglalkozások péntekenként Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. november 24.
A város lakosainak kérésére 2015. november 27-től péntekenként – az iskolai szünetek és ünnepnapok kivételével – Székesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzata szervezésében korra, nemre és tudásszintre való tekintet nélkül díjmentes sakkozásra nyílik lehetőség. A foglakozásokat a Németh László Általános Iskolában tartják péntekenként 16.30 és 18.30 óra között.

 

 

A foglalkozásokat Szabó István és Peresztegi Nagy Róbertné szakmai vezetők irányítják. A sakkozni vágyók – a jelentkezők számától függően – körülbelül 15-20 percig játszhatnak egy mérkőzést. Jelentkezni a szakmai vezetőknél a megadott helyszínen és a meghatározott időben, kényelmes öltözetben lehet. A játékhoz 40 db versenysakk készlet áll az érdeklődők rendelkezésére, amit a szakmai vezetők biztosítanak! Minden résztvevő a saját felelősségére vesz részt a sportolási lehetőségen! Minden érdeklődőt szeretettel várnak a sportolási lehetőségen!
 
A foglalkozás helye: a Németh László Általános Iskola földszinti tantermében (Székesfehérvár, Salétrom utca 4-6.) – Bejárat: az iskola főbejáratán.
 
A foglalkozás ideje: péntekenként 16.30–18.30 óra között.
 

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >