Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Karácsonyi adománygyűjtés a Gárdonyi Géza Művelődési Házban
Karácsonyi adománygyűjtés a Gárdonyi Géza Művelődési Házban Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. december 01.

ImageKarácsonyi adománygyűjtés kezdődött néhány héttel ezelőtt Maroshegyen, a Gárdonyi Géza Művelődési Házban. Az akció keretében magánszemélyek és cégek is tehetnek felajánlásokat egészen december 12-ig.

 

 

Az adománygyűjtés a Gárdonyi Géza Művelődési Ház és Könyvtár Egyesület, valamint a Székesfehérvári Kistérségi Szociális Alapszolgáltatási Központ együttműködésében valósul meg. A szervezők célja, hogy Karácsony alkalmával azok is megajándékozhassák szeretteiket, akiknek erre kevéssé van lehetőségük nehéz anyagi helyzetük miatt.

A december 12-ig tartó akció keretében magánszemélyek és cégek, vállalkozások egyaránt tehetnek felajánlásokat. Lehet vinni új, vagy újszerű, ám jó állapotú és használható játékokat, könyveket, ruhákat, cipőket, háztartási eszközöket. Kérik, hogy az adományokat lehetőség szerint dobozban, például cipős dobozban, csomagolás nélkül adják le a támogatók. Kérik továbbá, hogy élelmiszer esetében ügyeljenek a szavatossági időre. Az adományokat hétfőn, kedden és szerdán 10.00-17.00 óra között, csütörtökön 10.00-19.00 óra között, pénteken 10.00-től 16.00 óráig, továbbá szombaton 10.00-től 14.00 óráig lehet bevinni a Sóstó ltp. 1. szám alatti művelődési házba.

A szervezők ezúton is köszönetüket fejezik ki a támogatásokért!

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >