Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kultúra arrow Teljes lélekkel-képekkel
Teljes lélekkel-képekkel Nyomtatás E-mail
Írta: Bácskai Gergely   
2015. december 01.
Az Aranybulla Könyvtár Alapítvány olvasótermében nyílt meg a "Teljes lélekkel - képekkel" című tárlat, amelyen a Frim Jakab Képességfejlesztő Szakosított Otthon fiataljainak alkotásai láthatók. A kiállításon, amely január 8-ig látható, szőttesek, agyag-technikával készült tárgyak sorakoznak és számos kreatív ötlettel idézik meg az adventi időszakot a szakosított otthon fiataljai.
 
A kiállítás kapcsán Rábai Ildikó, a Frim Jakab Képességfejlesztő Szakosított Otton vezetője elmondta, hogy az értelmileg akadályozott emberek önbecsülése szempontjából kiemelkedő jelentősége van az ehhez hasonló tárlatoknak, amelynek keretében megmutathatják, hogy ők is tudnak örömet okozni másoknak. Az intézményvezető köszönetet mondott az Aranybulla Könyvtárnak, hogy az intézmény fiataljainak kiállításával indítja el az adventi időszakot.
 

 
A tárlatnyitón a fiatalok barokk dalokat adtak elő citerakísérettel. A rendezvényen Székesfehérvár Megyei Jogú Város részéről köszöntötte a résztvevőket dr. Dienesné Fluck Györgyi szociális tanácsnok is. A kiállításon szőttesek, agyag-technikával készült alkotások láthatók és számos kreatív ötlettel idézik meg az adventi időszakot a szakosított otthon fiataljai.
 

 
A Frim Jakab Képességfejlesztő Szakosított Otthon fiataljai olyan kézműves termékeket, háztartási cikkeket is el tudnak készíteni, mint a szappanok és különböző tisztálkodási szerek. A kiállítás 2016. január 8-ig tekinthető meg az Aranybulla Könyvtárban.
Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >