Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Mikulás Kupán osztották a pofonokat
Mikulás Kupán osztották a pofonokat Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2015. november 30.
A székesfehérvári Varkocs György Box Club, mint régió központ Dunaújvárosban rendezte meg az idei Mikulás kupát, amely egyben az újonnan alakult helyi Fox BC teremavatója is volt. A megmérettetésen általában a sportágban kezdőnek számító gyerekek kapnak lehetőséget klubjaiktól a rutinszerzésre, ennek megfelelően a Varkocs vezetőedzője, Turós Arnold is az újoncokat indította csatába, felemás sikerrel. 3 ifjú öklöző győzni tudott, ugyanakkor hárman verseéget szenvedtek.

 

 

Zsuzsics Marci gyerek 38 kg-ban, Tóth Adrián pedig 48 kg-ban nyert, míg Németh Áron a serdülők között 56 kg.-ban szoros pontozással egy nagyon harcos meccsen kikapott. Jónás Dominik - ugyancsak serdülő - a +76 kg.-ban sajnos árnyéka volt önmagának és sima vereséget szenvedett.

 


 

Molnár Milán junior 57 kilóban jobbnak bizonyult ellenfelénél, de sajnos az utolsó párként ringbe lépő junior Varga Gábor, a 70 kg.-ban kikapott. A tisztább találatokat ő vitte be, ugyanakkor ellenfele aktívabban mozgott a ringben, ezért nyerhetett. - foglalta össze a hétvégi történéseket Turós Arnold vezetőedző.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >