Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Erzsébet-utalványok átvételének pótidőpontjai
Erzsébet-utalványok átvételének pótidőpontjai Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. december 01.

Image Székesfehérvár jegyzője tájékoztat minden érintettet, hogy azon rendszeres gyermekvédelmi kedvezményre jogosultak, akik eddig nem vették át a nekik járó Erzsébet-utalványokat, azok részére pótlólagos átadási időpontot jelölt ki. Így a jogosultak december 2-án vehetik át az utalványokat a Gyermekjóléti Szolgálat Tolnai utca 16. szám alatti hivatalos helyiségében.

 

A gyermekek védelméről és a gyámügyi igazgatásról szóló 1997. évi XXXI. törvény 20/A. § (1) bekezdés b) pontja értelmében a gyámhatóság annak a gyermeknek, fiatal felnőttnek, akinek rendszeres gyermekvédelmi kedvezményre való jogosultsága a tárgyév november 1-jén fennáll, a tárgyév november hónapjára tekintettel természetbeni támogatást nyújt fogyasztásra kész étel, ruházat, valamint tanszer vásárlására felhasználható Erzsébet-utalvány formájában.

Székesfehérvár Megyei Jogú Város Jegyzője ezúton is tájékoztatja a jogosultakat, hogy akik 2015. november 25-én illetve 26-án nem vették át az utalványaikat, azoknak lehetőségük lesz ezt pótlólagosan megtenni.

Az Erzsébet-utalványokat 2015. december 2-án (szerdán) 15.00-17.00 óra között vehetik át a jogosultak Székesfehérváron, a Tolnai utca 16. szám alatti Gyermekjóléti Központ (megközelíthető a Sziget Utcai Általános Iskola felől) hivatalos helyiségében. Az utalványok személyes átadás útján kerülnek kiadásra a jogosultak (kérelmet benyújtó szülő vagy más törvényes képviselő/nagykorú) részére.

Az utalványok átadásához személyazonosításra alkalmas fényképes igazolvány szükséges (személyigazolvány vagy kártya formátumú vezetői engedély vagy útlevél, és minden esetben a lakcímkártya)!

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >