Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Kérdezz-felelek a gazdálkodás- és társadalomtudományi képzésekről
Kérdezz-felelek a gazdálkodás- és társadalomtudományi képzésekről Nyomtatás E-mail
Írta: Kész Mónika   
2015. december 03.
ImageA jövő szeptemberben Székesfehérváron induló szakokról, a felvételi eljárás menetéről, de még a duális képzésekről is tartanak előadásokat a Corvinus Egyetem oktatói, valamint hallgatói pénteken délelőtt. A campus nyíltnapjára minden érdeklődőt szeretettel várnak, ahol a tájékoztatókon túl, villámelőadások lesznek, és együttműködési megállapodást ír alá az egyetem az Alcoa-val.

 

 

Székesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzatával együttműködésben a Corvinus Egyetem Székesfehérvári Campusa nyíltnapot tart pénteken 10 órától a Budai út 43. oktatási épületében.

A szakmai program köszöntőkkel kezdődik, majd ünnepélyes keretek között aláírják az Alcoa-Köfém Kft. és a BCE közötti együttműködési megállapodást.
A továbbtanulásra készülő középiskolások tájékoztatást hallhatnak a BCE Székesfehérvári Campusának jelenéről és jövőjéről, de több szakmai villámelőadás is színesíti a délelőtti programot. Míg délután - interaktívabbá téve a nyíltnapot - a gazdálkodástudomány és a társadalomtudomány iránt érdeklődő fiatalok a felvételi tájékoztatók meghallgatása közben kérdéseket is intézhetnek az előadók felé mindazon hat szak tekintetében, melyek Székesfehérváron is indulnak: így a gazdálkodás és menedzsment, pénzügy és számvitel, emberi erőforrások, nemzetközi tanulmányok, gazdaságinformatika illetve kommunikáció és médiatudomány.
Ezen felül, az utóbbi időben igen népszerűvé vált és a későbbi munkahelyi elhelyezkedés terén előnyt jelentő duális képzésekről is lesznek előadások, a vállalati partnerek bevonásával. Ezen képzési formák a gazdálkodás és menedzsment, valamint a pénzügy és számvitel szakon indulnak.
A szakmai programot nyelvi kvíz fogja zárni, megosztva a jelenlévőkkel a nyelvvizsga lehetőségekkel kapcsolatos információkat. 

Érdekes, ugyanakkor sok hasznos tanácsot és információt rejtő programkínálat a BCE Székesfehérvári Campusának nyíltnapján. Az ajtó mindenki előtt nyitva áll.

 

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >