Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Hírek
Iskolába hívogató programok több helyszínen Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. december 07.
ImageTöbb helyszínen szerveznek iskolába hívogató programokat a héten Székesfehérváron. A foglalkozásokon szerepet kap a játék, a sport és a drámapedagógia is. Az intézmények szeretettel várják a nagycsoportos óvodásokat és szüleiket.

 

December 7-én, hétfőn 16.30 órától Mikulás-napi előadást szerveznek a Tóvárosi Általános Iskolában. A produkciót követően kézműves foglalkozást is tartanak, ahol a gyerekek megismerkedhetnek a leendő elsős tanító nénikkel.

December 8-án, kedden 10.00 órától a Bory Jenő Általános Iskolában "Mikulás-kupa ovisoknak" címmel tartanak programot. Az eseményen részt vesznek a Tolnai Utcai Óvoda, a Sziget Utcai Tagóvoda, valamint a Belvárosi Brunszvik Teréz Óvoda és Tulipános Tagóvodájának nagycsoportosai. December 11-én, pénteken 15.00 és 17.00 óra között játékos iskolai előkészítő foglalkozást szerveznek az intézményben, illetve lesz adventi játszóház és vásár is.

December 9-én, szerdán 16.00 órától az István Király Általános Iskolában lesz  hagyományos sportnap az István Kupáért. Olyan gyerekek részvételére számítanak, akik nagyon szeretnek mozogni, sportolni és szeretik megmutatni ügyességüket.

December 10-én, csütörtökön 17.00 órától folytatódik a Manó Klub a Táncsics Mihály Általános Iskolában. Ezúttal játékos drámafoglalkozásra várják a nagycsoportos óvodásokat. 
 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >