Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Anna Lyndsey: Lány a sötétben Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. december 09.
Könyvajánló: Anna normális életet élt: az ambiciózus brit lány keményen dolgozott köztisztviselőként, épp lakást vásárolt és szerelembe esett, amikor is nyomasztó tüneteket kezdett észlelni magán. Ahányszor csak bekapcsolta a komputerét, az arca égni kezdett, idővel pedig már semmilyen mesterséges fényt nem viselt el a szervezete.

 

Anna normális életet élt: az ambiciózus brit lány keményen dolgozott köztisztviselőként, épp lakást vásárolt és szerelembe esett, amikor is nyomasztó tüneteket kezdett észlelni magán. Ahányszor csak bekapcsolta a komputerét, az arca égni kezdett, idővel pedig már semmilyen mesterséges fényt nem viselt el a szervezete.
Most, kilenc évvel később, Anna - ha rosszabbodik az állapota - egy befüggönyözött lakásban tölti a napjait teljes sötétségben, és csak szürkületkor és hajnalban merészkedik az utcára.
Hogy ez az ingerszegény élet milyen is valójában, arról vall a Lány a sötétben.
A szerző saját tapasztalatait osztja meg velünk, és miközben sötét gondolatait sem titkolja el együtt fedezhetjük fel vele a színeket ebben a kietlennek tetsző világban. Mi több, megláthatjuk a fényt is, hiszen a könyv nem csupán életrajzi regény, de egy csodás szerelem története is.

 


 

Kiadó: LIBRI
Oldalak száma: 352
Kiadás éve: 2015
Fordító: Farkas Krisztina

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >