Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Varkocs: Szinável ismét dobogón!
Varkocs: Szinável ismét dobogón! Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2015. december 08.
Hévízen rendezték az ökölvívók idei felnőtt Országos Bajnokságát, amelyen a székesfehérvári Varkocs György Box Club 5 versenyzővel vett részt, összességében nem túl eredményesen.

 

 

Igaz, a borzasztóan nehéz sorsolásnak köszönhetően nem is nagyon akadt olyan ringharcosa Turós Arnold vezetőedzőnek, akit egyértelmű esélyekkel küldhetett volna csatába már az első ellenféllel szemben. Ennek tükrében kifejezetten bravúros helytállásnak számít, hogy a 60 kg-os súlycsoportban érdekelt Szinável Sándor bronzérmes lett, így ő az elmúlt időszak egyetlen fehétvári ökölvívója, aki három éven keresztül mindig dobogóra állhatott felnőtt ob-n!

 


 

"Sajnos a szerencse már a sorsolásnál elkerülte a versenyzőimet, mindannyian a hazai elitből kaptak ellenfelet kezdésként. 49 kg-ban Horváth Zoltán egy sokszoros magyar bajnok, Eb-3. ellenféllel kezdett. Zolika első éves felnőttként nagyon megszorította riválisát, de sajnos legyőzni - egyelőre - nem sikerült. 56 kg-ban Kiliti Tamás szintén a magyar bajnoki cím sokszoros birtokosával nézett farkasszemet első mérkőzésén és sajnos ő is csak a jó helytállást tudhatta magáénak. 60 kilóban Márton Balázs a regnáló magyar- és egyben Európa-bajnoknak huzkodta meg a bajszát, de a pontozók úgy vélték a bajnokot jobban meg kell verni ahhoz hogy lecseréljék (...) így ő is az első körben búcsúzott. A 60 kilósóknál Szinável Sándor begyűjtötte az egyetlen érmet, amit nagyon jó és magabiztos ökölvívással tudott megszerezni. Az elődöntőben egyébként őt is Márton korábbi legyőzője tudta csak megállítani. 81 kg-ban Erdei Balázs, a csapat rangidőse sajnos nem tudott felgyorsulni a nála fiatalabb versenyzőhöz, így ő is az első körben búcsúzott. Öröm az ürömben, hogy Szinável Sándor zsinórban 3. éve a dobogón áll, ami hatalmas teljesítmény!"- foglalta össze a történéseket Turós Arnold vezetőedző.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >