Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Pénteken rendezik az Állatok Karácsonyát a HEROSZ-nál
Pénteken rendezik az Állatok Karácsonyát a HEROSZ-nál Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. december 11.
ImageNagy szeretettel várnak minden érdeklődőt az Állatok Karácsonyára, melyet december 11-én, pénteken 14.00 órától tartanak a HEROSZ Fehérvári Állatotthonában. A rendezvényen kihirdetik az állat- és természetvédelmi kiskövet cím elnyerésére hirdetett pályázat eredményeit és lesz ünnepi műsor is.

 

Az Állatok Karácsonya a Fehérvári Állatotthon hagyományos rendezvénye, hosszú évekre nyúlik vissza. Ezúttal december 11-én, pénteken 14.00 órakor kezdődik a program az ősszel meghirdetett állat- és természetvédelmi kiskövet pályázat díjkiosztójával. A novellaíró és rajzpályázatra általános iskolások jelentkezhettek november 25-ig, öt iskolából 20 novellát, illetve hat iskolából 26 rajzot küldtek be a gyerekek.

Az eredményhirdetés után műsort adnak a HEROSZ Gyermektagozatába járó gyerekek, majd a vendégek közösen díszítik fel a karácsonyfát. Ezt követően lehetőség lesz az állatotthon bejárására, a kutyák és cicák látogatására, simogatására. A menhelyen ezúttal is hálával fogadják az adományokat, lehet vinni többek között tápokat, gyógyszereket, fekhelyeket, otthon feleslegessé vált, de még használható meleg takarókat és ruhaneműket. Aki teheti, segítheti az HEROSZ-t készpénzes adománnyal is, az összeget az ellátásra szoruló, beteg állatok gyógyítására és ivartalanítására fordítják.

 


 


További részletek a Fehérvári Állatotthon honlapján olvashatóak.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >