Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kultúra arrow Helyjegyes rendszer és online foglalás a Barátság moziban
Helyjegyes rendszer és online foglalás a Barátság moziban Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2015. december 08.
ImageA korábbi szabad foglalás helyett helyjegyes rendszert vezettek be a székesfehérvári Barátság moziban. Az értékesítés megkönnyítése érdekében, a személyes jegyvásárlás mellett elindult az online foglalás is.

 

A 60 férőhelyes Barátság mozi 1986-ban nyitotta meg kapuit. A kis filmszínház rendszeresen szervez tematikus filmheteket, díszbemutatókat, filmsorozatokat és kedvezményeket kínál az iskola csoportok számára. Műsorában a művészfilmek, a dokumentumfilmek és a magyar alkotások egyaránt megtalálhatóak. Egy sikeres pályázatnak és a város támogatásának köszönhetően tavaly 20 millió forintos technikai fejlesztést hajtottak végre. A digitalizálásnak köszönhetően többszörösére nőtt az art mozi nézettsége, a korábbi havi 4-500 néző helyett tavaly decemberben már közel 1.500 filmkedvelő váltott jegyet.

 



A filmszínház újabb korszerűsítésekkel rukkolt elő. December 3-tól minden mozijegy helyre szól, és – a személyes értékesítés mellett – megkezdődött az online foglalás is. A rendszer segítségével a nézők bármikor, nyitva tartási időn kívül is rendelhetnek belépőket a mozi „Jegyfoglalás” weboldalán az ott leírtak szerint. A jegyeket legkésőbb 15 perccel a vetítés előtt, az azonosító számra hivatkozva lehet átvenni és kifizetni a pénztárban. Az időben át nem vett foglalásokat törlik a rendszerből, a pénztárt a vetítések előtt 2 órával nyitják ki.


A Barátság mozi továbbra is szeretettel várja nézőit!

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >