Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Komfortosabb környezetben zajlanak az endoszkópos vizsgálatok
Komfortosabb környezetben zajlanak az endoszkópos vizsgálatok Nyomtatás E-mail
Írta: Bácskai Gergely   
2015. december 09.
Folyamatosan zajlanak a beruházások a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktatókórházban. Egy újabb fejlesztésnek köszöhetően megújult környezetbe költözhetett az endoszkópos laboratórium az egészségügyi intézményben. A beruházásnak köszönhetően elkülönül a fekvő és járóbeteg ellátás.
 
Egy nyertes pályázatnak köszönhetően újabb fejlesztés valósulhatott meg a Szent György Kórházban. Megújult környezetben és más helyszínen várja a betegeket az endoszkópos laboratórium.
 
 
"Komfortosabb körülmények között zajlanak mostantól a tápcsatornát érintő vizsgálatok, a gyomor-és vastagbéltükrözéseket, valamint az epeúti tükrözéseket és kontrasztanyagos vizsgálatokat már nem a hotel épület második szintjén, hanem a diagnosztikai épület negyedik emeltén végzik el a szakemberek." - mondta el Szabó Gabriella, az egészségügyi intézmény orvosigazgató-helyettese.
 
A beruházásnak köszönhetően elkülönül a fekvő és járóbeteg ellátás, hiszen a fekvő betegek a Hotel épület IV. szintjéről, az otthonról érkezettek pedig a II. Járóbeteg-szakrendelő IV. emeletéről tudják megközelíteni az Endoszkópos Laboratóriumot.
Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >