Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Aukció az Igézőben Nyomtatás E-mail
Írta: Kész Mónika   
2015. december 14.
Egy székesfehérvári rászoruló család megsegítésére ajánlott fel egy festményt Ónodi Károly képzőművész, akinek Vinoczai Viktóriával közös kiállítása nyílik az Igézőben december 15-én. A „Barátság” című alkotás aukciója is ekkor indul. A tárlat megnyitására mind a képzőművészet iránt érdeklődőket, mind a licitálókat szeretettel várják a szervezők.

 

A Fő utcai Igéző ad otthont jövő héttől Ónodi Károly és Vinoczai Viktória képzőművészek alkotásainak. A tárlatot december 15-én, kedden 17 órakor a város polgármestere nyitja meg.

A rendezvény különlegessége és egyben megható momentuma, hogy Ónodi Károly „Barátság” című alkotását jótékony célra ajánlja fel. A festmény bemutatását követően aukció indul. Az alkotásra a helyszínen két héten keresztül lehet licitálni, majd a lezárást követően a legmagasabb összeget felajánló viheti haza a műalkotást.

 



A festmény árát a Székesfehérvári Kistérségi Szociális Alapszolgáltatási Központ által javasolt rászoruló székesfehérvári család kapja, akikhez az összeget maga a művész fogja eljuttatni.

A keddi megnyitóra a kiállítók minden érdeklődőt szeretettel várnak. Mindazokat, akik a tárlatot szeretnék megtekinteni, és mindazokat, akik a jótékony célra felajánlott festményre licitálni szeretnének. 

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >