Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Karácsonyváró koncert és ritmikusgimnasztika-gála
Karácsonyváró koncert és ritmikusgimnasztika-gála Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2015. december 18.
ImageA karácsonyváró időszakot két hétvégi rendezvénnyel zárja a Feketehegy-Szárazréti Közösségi Központ. A programokra a belépés ingyenes, minden érdeklődőt szeretettel várnak.

 

Az adventi időszakot két hétvégi programmal zárja a Feketehegy-Szárazréti Közösségi Központ. Szigli István önkormányzati képviselő elmondta: „Néhány évvel ezelőtt még nem gondoltuk, hogy karácsony táján olyan rendezvényeket tudunk szervezni, amelyeken a környék számos lakója részt vehet. A tavaly elkészült Közösségi Ház lehetővé teszi, hogy méltó módon ünnepelheti és várhatja a karácsonyt a mi városrészünk is. Az Alba RG egy éve működik nálunk, 120 gyerekkel foglalkoznak – ők fognak bemutatkozni szombaton délelőtt, este pedig egy komolyzenei koncertre várjuk az érdeklődőket.”

„A Közösségi Központban fog ünnepelni idén a helyi iskola és óvoda, és arra gondoltunk, hogy az egész lakókörzetnek is szervezünk egy programot, ahová eljöhetnek a családok: szülőkkel, nagyszülőkkel, gyermekekkel.” – fogalmazott  Kiss Dorottya, A Szabadművelődés Házának igazgatója. „Egy nagyon szép, elmélyülésre alkalmas koncerttel készülünk, Horváth Elemér és Horváth Péter lépnek fel hegedű-, illetve zongorajátékkal szombaton este 19 órakor. A művészeket nagyon szeretik a fehérváriak, gyakran hallhatóak a Vörösmarty Színházban, vagy egyéb városi rendezvényeken.”

Simon Orsolya
, az Alba RG Sportegyesület elnöke elmondta, hogy az egy éve a Közösségi Központban működő egyesületbe szeptembertől már 120-an járnak sportolni: „Úgy gondoltuk, hogy a karácsonyi gála méltó zárása lesz ennek az évnek, ahol a két kis óvodás csoportunk, a nagylányok, a versenyzők, illetve az új tagok is bemutatkozhatnak gyakorlataikkal. Vendégelőadóink is lesznek, egy A-kategóriás csoport is fellép a rendezvényünkön. A nagy versenyzői létszám, illetve a hozzátartozók létszáma miatt a gálát a Vörösmarty Általános Iskolában fogjuk lebonyolítani a Liget soron, szombaton délelőtt 10 órától.”


A hétvégi programokra a következő időpontokban és helyszíneken kerül sor:

Karácsonyi Gála – Alba RG Sportegyesület: december 19-én, szombaton 10 órakor, a Vörösmarty Általános Iskolában (Liget sor)

Horváth Elemér és Horváth Péter koncertje: december 19-én, szombaton 19 órakor, a Feketehegy-Szárazréti Közösségi Házban (Farkasvermi út 2.)

A rendezvényekre a belépés díjtalan, a szervezők mindenkit szeretettel várnak.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >