Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kultúra arrow Szulák Andrea volt a sztárvendég a Városi Nyugdíjas Karácsonyon
Szulák Andrea volt a sztárvendég a Városi Nyugdíjas Karácsonyon Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2015. december 16.
ImageSzékesfehérvár hagyományai szerint ismét megrendezték a Városi Nyugdíjas Karácsonyt a Vodafone Sportcentrumban. A nagyszabású rendezvényen újra teltház volt, a szépkorúak örömmel és szeretettel fogadták Székesfehérvár polgármesterének köszöntőjét, a Hermann László Zeneiskola és az Alba Regia Alapfokú Művészeti Iskola növendékeinek fellépését, valamint a rendezvényét sztárvendégét, az eMeRTon-díjas Szulák Andreát. Az Önkormányzat ajándék mézeskaláccsal is kedveskedett a nyugdíjasoknak.

 

Székesfehérvár Önkormányzata minden decemberben nagyszabású és színvonalas programot szervez a szépkorúak számára Karácsony alkalmából. A városvezetés így kívánja kifejezni tiszteletét és köszönetét a nyugdíjas kluboknak, az egyesületeknek és minden szépkorúnak az egész éves közösségi munkájukért, támogatásukért.  

 

 



A Városi Nyugdíjas Karácsony helyszíne ismét a Vodafone Sportcentrum volt, ahol teltház mellett ünnepeltek a résztvevők, ezernél is többen jöttek el. A műsorban játszott a Hermann László Zeneművészeti Szakközépiskola Fiori Musicali furulya együttese, majd közreműködtek az Alba Regia Alapfokú Művészeti Iskola Gabonca és Derce gyermekcsoportjai. A gyerekek fellépéseit követően dr. Cser-Palkovics András polgármester köszöntötte a megjelenteket. „A családok, a közösségek életében nincs szebb ünnep a Karácsonynál, az advent pedig egy csodálatos időszaka minden esztendőnek, melyhez egyre több szép hagyomány kapcsolódik Székesfehérváron. A mai ünnepséggel kedveskedünk mindazoknak, akik hosszú időn keresztül építették a városunkat, szervezték annak életét, így szeretnénk minden vendégünknek önfeledt szórakozási lehetőséget nyújtani.” - hangsúlyozta a városvezető. Személyes élményit is felidézve hozzátette: a családtagok számára az ünnep legnagyobb értéke, hogy a rohanó napok közepette végre együtt tölthetnek néhány napot a szeretet, az összetartozás jegyében. Dr. Cser-Palkovics András áldott, békés karácsonyi ünnepeket, a jövő esztendőre pedig sok szeretetet, barátságot és jó egészséget kívánt a rendezvény résztvevőinek.

 



A polgármesteri köszöntő után színpadra lépett a rendezvény sztárvendége, Szulák Andrea. Az eMeRTon-díjas énekesnőt nagy tapssal, szeretettel fogadta az ünneplő közönség.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >