Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Hajrá Pulutyka! Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2015. december 18.
ImageUtolsó megmérettetéséhez érkezett a „Fölszállott a páva” tehetségkutató műsor döntőjében az Alba Regia Alapfokú Művészeti Iskola Pulutyka csoportja. A székesfehérvári néptáncosok a december 18-án, pénteken 19.30 órakor kezdődő élő műsorban mezőföldi táncokkal lépnek színpadra. A csoport most is számít az Önök szavazataira!

 

Az MTVA és a Hagyományok Háza közös tehetségkutató műsorának döntőjére készülnek a Pulutyka csoport táncosai. A „Fölszállott a páva” december 18-i, pénteki élő adásában lépnek majd színpadra a legjobbak között az Alba Regia Alapfokú Művészeti Iskola diákjai. 

A Táncházban szerdán tartották meg az utolsó próbát. Majoros Róbert, a csapat művészeti vezetője elmondta, a tehetségkutató verseny utolsó fordulójára hazai, azaz mezőföldi táncokkal készülnek. A gyerekek a felkészülési időben is remekül teljesítettek. A napi 3-4 órás próbákat követően még otthon is gyakoroltak, de ezen túl játékra, mozgásra is volt energiájuk.  Mint mondták, mindent megtesznek a siker érdekében, mert nagyon szeretnének nyerni.

A sikerhez a fehérváriak is hozzájárulhatnak, hiszen azon túl, hogy a képernyők előtt követik az eseményeket, ismét szavazhatnak a Pulutykára!  Az együttes kódszáma a 24-es, a voksokat a 20/30/70 4422-999-es számra lehet küldeni már a műsor kezdetétől, december 18-án, pénteken 19.30 órától.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >