Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Vadhúst adományoztak a Kríziskezelő Központnak
Vadhúst adományoztak a Kríziskezelő Központnak Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2015. december 21.
ImageA Kríziskezelő Központ Nappali Szolgáltató Centrumában adta át a VADEX Zrt. az átmeneti szállókon és éjjeli menedékhelyen élők karácsonyi megvendégelésére szánt vadhúst. Az eseményen jelen volt Majoros Gábor, a VADEX Mezőföldi Zrt. vezérigazgatója, Zsabka Attila, a Székesfehérvári Kríziskezelő Központ vezetője és Kincses Zsolt Dávid, a Polgármesteri Hivatal hatósági főosztályának vezetője.

 

A VADEX Zrt. évről évre adományoz vadhúst a Kríziskezelő Központnak, hogy az átmeneti szállókon és éjjeli menedékhelyen élőket karácsonykor ízletes étellel kínálhassák meg. Majoros Gábor, a VADEX Mezőföldi Zrt. vezérigazgatója a Nappali Szolgáltató Centrumban elmondta: „Nagy szeretettel jöttünk, a hagyományainknak megfelelően több éve hozunk a hajléktalanszálló lakóinak a karácsonyi meleg étel elkészítéséhez való vadhúst. Idén közel 500 adag előállításához elegendő szarvashúst ajánlunk fel a rászorulóknak, kívánom, hogy igazán finom ételhez jussanak ezáltal!” – fejezte ki gondolatait Majoros Gábor.

 



A Székesfehérvári Kríziskezelő Központ nevében Zsabka Attila köszönte meg az adományt: „Ez a vadhús óriási lehetőség az intézmény számára. Az átadást követően a kollégák már viszik a telephelyekre, hogy feldolgozásra kerüljön, és a karácsonyi ünnepségeken elfogyaszthassák a belőle készült ételt. Nagy kuriózum az ellátottjaink életében, hogy ilyen finom meleg fogás kerüljön az asztalra, a visszajelzések alapján óriási ajándék.”

Kincses Zsolt Dávid, a Polgármesteri Hivatal Hatósági Főosztályának főosztályvezetője kifejezte: „Az Önkormányzat és a Kríziskezelő Központ nevében köszönöm a társadalmi felelősségvállalásnak ezt a csodás formáját. Adományukkal a társadalomnak az egyik legsérülékenyebb rétegét támogatják. Kívánok mindannyiuknak áldott, boldog, békés karácsonyt!”
 

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >