Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kék hírek arrow Tűzoltásvezetők szakmai továbbképzése Székesfehérváron
Tűzoltásvezetők szakmai továbbképzése Székesfehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: Szabó-Bisztricz Anett   
2015. december 22.
ImageAz év vége közeledtével második alkalommal tartott továbbképzést a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság a tűzoltás vezetésére jogosult hivatásos, önkormányzati és létesítményi tűzoltók részére. A szakmai értekezleten 42 vettek részt, köztük tűzoltóparancsnokok, szolgálatparancsnokok és helyetteseik.
 
 
A továbbképzés elején Geiger Zoltán tűzoltó alezredes, megyei tűzoltósági főfelügyelő köszöntötte a résztvevőket és kihirdette a közelmúltban megrendezett „Tűzoltásvezetők vetélkedőjének” eredményeit.
 
Az első hat helyezettet oklevéllel, a dobogósokat serleggel díjazták. A versenyen negyedik helyezést ért el Vabrik Zoltán, a váli önkormányzati tűzoltó-parancsnokság parancsnoka, harmadik helyezést ért el Molnár János tűzoltó százados, a székesfehérvári hivatásos tűzoltó-parancsnokság szolgálatparancsnoka, a második helyen Szalai Zsolt, a Véd-Sz papírgyári létesítményi tűzoltója végzett, az első helyet pedig a sárbogárdi hivatásos tűzoltó-parancsnokságtól Barabás Tamás c. tűzoltó főtörzsőrmester szerezte meg.
 
Az értekezleten szó volt az idei esztendő beavatkozásairól, majd a vezetői törzsgyakorlatnak a tűzoltásvezetők által kidolgozott feladatait Ormándy Zoltán c. tűzoltó őrnagy, a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat munkatársa értékelte.
 
A káreseti adatszolgáltatásról Farkas-Bozsik Gábor tűzoltó alezredes, a székesfehérvári katasztrófavédelmi kirendeltség tűzoltósági felügyelője, az erő-eszköz számításról Molnár József c. tű. alezredes, az ellenőrzési szolgálat munkatársa tartott tájékoztatót.
 
< Előző   Következő >