Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
A Hooponopono nagykövete a 2016-os Everness Fesztiválon! Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. december 22.
ImageAz ősi hawaii problémamegoldó művészet, a Ho’oponopono egyik legismertebb képviselője, Mabel Katz 2016-ban újra jelen lesz hazánkban - ezúttal az Everness Fesztiválon teszi tiszteletét a világhírű békenagykövet.

 

Az ősi hawaii problémamegoldó művészet, a Ho’oponopono egyik legismertebb képviselője, Mabel Katz 2016-ban újra jelen lesz hazánkban - ezúttal az Everness Fesztiválon teszi tiszteletét a világhírű békenagykövet.

A Ho’oponopono nevű művészet lényege valójában nagyon egyszerű: békében lehetsz, mindegy, hogy mi történik körülötted. Természetesen Mabel Katz számára is, aki mára a műfaj nemzetközileg elismert szaktekintélyének számít, hosszú út vezetett a belső békéig. A tréner sikeres könyvelőként és adóügyi szakértőként eszmélt rá: mindannak ellenére, hogy mindene megvolt, amire egy ember az anyagiak és érzelmek terén vágyhat, mégsem boldog, ezért útkeresésbe kezdett. Elérkezett a Ho’oponoponohoz, az ősi hawaii módszerhez, amely megtanít bennünket problémáink megoldására.  Mabel 12 évig intenzíven tanult hawaii mesterétől, PhD. Dr. Ihaelakalá Hew Lentől, majd úgy döntött, irodáját bezárja, rádió és televízió-műsorait megszakítja, hogy szenvedélyének élhessen.

Most íróként és előadóként utazza körbe a világot, inspirációt nyújtva a különböző kultúrából származó és eltérő nyelveken beszélő embereknek. Eddig a világ 35 országának 75 városában tartott beszédet, előadást vagy tréninget, és létrehozott egy világbéke-kampányt is, amelynek mottója: A béke velem kezdődik. A belső béke ugyanis szerinte maga a világbéke. Tanításainak köszönhetően ma már milliók mondják, hogy életüket megváltoztatta, mondhatjuk, hogy a spirituális utak közül valóban a legkönnyebbnek nevezhetővel.

Jövőre a magyar spirituális világ legnevesebb alakjai mellett számos világhírű, külföldi író, tanító, előadó is csatlakozik az Everness Fesztiválhoz! Elfogadta a meghívást többek között a hazánkban is hatalmas népszerűségnek örvendő Wm. Paul Young, A viskó és a Keresztutak című könyvek szerzője, Kyriakos C. Markides, A ciprusi mágus írója,Dr. Grandpierre Attila, Kalo Jenő, Fenyő Iván, Soma Mamagésa, Kassai Lajos, Balogh Béla, Dr. Angster Mária és Bihari Viki, a Dumaszínház humoristája. És ez még csak a kezdet, a közreműködők listája folyamatosan bővül!

A szervezők még idén megajándékoznak!
Úgyhogy vége a hosszas fejtörésnek, mit írjon az ember a kívánságlistára, vagy mit vegyen a barátoknak, családtagoknak - sőt, ha valaki még idén megveszi, a kedvezményes árú bérlet mellé értékes ajándékcsomagot is kap az Everness Jézuskájától! Minden december 31-ig megvásárolt bérlet mellé jár ugyanis 1db 1 hónapos aikido bérlet Szeltner Zsolt dojojába; 1 alkalom rapid masszázs Nagy Sándornál, melyet a fesztiválon válthatsz be; és a vásárló születési dátuma alapján személyre szólóan kiválasztott 1 db féldrágakő az Ezokő jóvoltából.

Idén legyen a karácsony is a tudatosság ünnepe!

 

A fesztiválon fellépő egyéb vendégekről és jegyárakról a fesztivál honlapján tudsz informálódni:

http://everness.hu/

 

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >