Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Hírek
Fénylánc Magyarországért Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. december 21.
Fénylánc Magyarországért - Fénylánc a Királyok Városában, Székesfehérváron is, az ARANYBULLÁNÁL 2015. december 21-én, hétfőn este 18:00 órakor.

 

A program szervezőinek meghívója:

 

Nyolcadszor fut végig a Fénylánc a világban az év legsötétebb napján. A nyolc a kezdet és a vég egybeérése, a végtelen. Az ősi magyar hagyományok szerint a fény ünnepe ez a nap, a Napisten újjászületésének és a téli napfordulónak a napján. Őseink szokása szerint ez az Új Év kezdete. Ez minden évben az a nap, amikor a leghosszabb az éjszaka, a legnagyobb a sötétség a külső világban, de ekkor a legnagyobb a fényesség a belső világban. A természet átfordul a téli, látszólag halott időszakába, de az ember ekkor tudja véghezvinni a legnagyobb belső munkáit. Minden ősi nép emlékezetében és életében él a napforduló ünnepe, a fény újjászületésének ünnepe.

Most rajtad a sor, nincs veszítenivalód, gyújts tüzet kívül és belül. Legyünk mi is része a fényláncnak, adjuk hírül Istennek és Embertársainknak, hogy él a magyar és élni fog!  Énekeljük el együtt ezen az estén, nemzeti imáinkat, melyek újra összekötik Nemzetünket. Csatlakozzunk idén is közösen a Fénylánc Magyarországért országos megmozduláshoz, újraéledő hagyományunkhoz. 


Este, ha kigyulladnak a fények az Égen és a Földön, újra együtt lesz a Nemzet. Jézus a Megváltó hamarosan újra megszületik a Fénnyel. 

Karácsony, Kerecseny, a fény újjászületésének ideje bennünk és a természetben. Közös ünnepre hívnak a Fejérek minden magyar érzelmű fehérvárit és környékbelit. Ifjakat, kevésbé ifjakat, korosat és kortalant, családokat, egyedül és közösségben élőket, szülőket, nagyszülőket, leendő szülőket, gyerekeket, unokákat.

Mindenkit szeretettel várunk! 

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >