Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow A rehabilitációs és nyugdíj-ügyfélfogadást érintő változások
A rehabilitációs és nyugdíj-ügyfélfogadást érintő változások Nyomtatás E-mail
Írta: Fejér Megyei Kormányhivatal   
2015. december 31.
Image2016. január 4-étől rehabilitációs ügyekben visszaáll az ügyfélfogadás korábbi rendje, nyugdíjügyekben pedig véglegesítésre kerül a 2015. évben kialakított ügyfélfogadási rend. Erről tájékoztat a Fejér Megyei Kormányhivatal Családtámogatási és Társadalombiztosítási Főosztálya.
 
2016. január 4-étől kezdődően ismét működik ügyfélfogadás a Székesfehérvár, József Attila u. 42. szám alatt, a megváltozott munkaképességű személyek ellátásait érintő ügyekben (pl.: rehabilitációs ellátás, rokkantsági ellátás, rehabilitációs kártya igénylése).
 
Az ügyfélfogadás hétfőn, kedden és csütörtökön 8-tól 12 óráig, szerdán pedig 8-tól 16 óráig történik. Pénteken ügyfélfogadás nincs. 2016. január 4-étől a szakértői bizottságok kizárólag a Székesfehérvár, Távírda u. 4. szám alatt végzik tevékenységüket.
 
A felülvizsgálatra idézett ügyfeleknek – az idézésükben szereplő időpontban –, ott kell megjelenniük.
 
A Családtámogatási és Társadalombiztosítási Főosztály nyugdíjigényekkel, nyugdíjbiztosítási adategyeztetéssel valamint a nyugdíjbiztosítási nyilvántartással kapcsolatban eljáró, Székesfehérvár, József Attila utca 42. szám alatt működő ügyfélszolgálata, az eddigieknek megfelelően, továbbra is minden héten hétfőn és szerdán 8 órától 16 óráig fogadja az ügyfeleket.
 
A telefonos tájékoztatás-kérésre is csak ezeken a napokon van lehetőség.
 
Az említett ügyekben az ügyfelek élhetnek az elektronikus kapcsolattartás és adatközlés lehetőségével is (www.onyf.hu) – így egyébként egyszerűbbé és gyorsabbá tehetik az adott ügy intézését.
Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >