Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
V. Székesfehérvári Jótékonysági Estély Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2016. január 05.
ImageTovábbra is megvásárolhatják belépőiket azok, akik részt kívánnak venni szombaton este az V. Székesfehérvári Jótékonysági Estélyen. A belépőjegyeket a Tourinform Irodában lehet megváltani. Az árak a vacsora és a műsor költségei mellett a jótékonysági célra felajánlott támogatást is tartalmazzák, hiszen január 9-i programmal is az önzetlen és őszinte szándékú segítségnyújtás fontosságára kívánják felhívni a figyelmet.

 

Immár ötödször rendezik meg a Székesfehérvári Jótékonysági Estélyt, ezúttal az újesztendő második szombatján, január 9-én. A jótékonysági programmal a mecenatúra fontosságára hívják fel a társadalom figyelmét. Az ünnepélyes évkezdésen kulturális és gasztronómiai különlegességekkel is várják a résztvevőket.

Az eseményen megjelenteket ezúttal is magas színvonalú produkciók várják. Miklósa Erika, az V. Székesfehérvári Jótékonysági Estély háziasszonya most is olyan tehetséges fellépőket hívott meg a szombati estélyre, akik szorosan kötődnek hozzá. Ezúttal a Virtuózok című műsorból megismert ifjú muzsikusok, Szauer Bianka hárfán, míg Demeniv Mihály harmonikán kápráztatják el a Kossuth-díjas operaénekessel együtt a közönséget. A rendezvény egyik különlegessége lesz az is, hogy moderátorként Lengyel Zsófia paratriatlonista működik közre. Az elmúlt évekhez hasonlóan idén is megtartják a Székesfehérvári Jótékonysági Estélyen a népszerű borárverést, melynek segítségével tovább növekedhet a jótékony célra fordítható összeg. Az évindító estély borász díszvendége Bock József lesz, aki a közelmúltban számos alkalommal támogatta a város rendezvényeit.

 


 

A hagyományos évindító estély ezúttal is jótékonysági célt szolgál. A jubileumi program bevételéből két nemes cél megvalósulásához járulhatnak hozzá a résztvevők. Egy részével a nyári, riói ötkarikás játékokra készülő székesfehérvári olimpikonokat, míg az adományok másik részéből a Fejér Megyei Gyermekvédelmi Központot támogatják.

A belépőjegyeket továbbra is a Tourinform Irodában vásárolhatják meg az érdeklődők az estélyre. Az árak a vacsora és a műsor költségei mellett a jótékonysági célra felajánlott támogatást is tartalmazzák. Az V. Székesfehérvári Jótékonysági Estély 2016. január 9-én, szombaton 19.00 órakor kezdődik a Magyar Király Hotelben.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >