Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Nyílt órák, előkészítő és Sakkpalota
Nyílt órák, előkészítő és Sakkpalota Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. január 13.
ImageTöbb programot is szerveznek a leendő első osztályosok és családjaik számára a Székesfehérvár István Király Általános Iskolában. Január 13-án „A mi iskolánk Téged vár!” című délutánra a gyerekeket és szüleiket is várják, 20-án délelőtt nyílt tanítási órák lesznek több évfolyamon és időpontban, közben pedig hétfőn délutánonként folyamatosan zajlanak a nagycsoportosoknak szóló Sakkpalota foglalkozások.

 

A Székesfehérvári István Király Általános Iskolában január 13-án, szerdán 16.30 és 17.30 óra között zajlik „A mi iskolánk Téged vár!” című előkészítő foglalkozás a nagycsoportosok számára, közben a szülőknek tájékoztatót tartanak az intézményben folyó munkáról és az induló osztályokról.

 

Január 20-án, szerdán délelőtt nyílt tanítási órákat szerveznek több időpontban, illetve osztályban.  8.00-8.45 óra között a 4.b osztály magyar/matematika órájába, 9.00-9.45 óra között az 1.b sakkpalota órájába, majd 10.00-10.45 óra között a 4.a osztály magyar/matematika órájába nyerhetnek bepillantást a szülők.

 



Fejér megyében elsőként az István Király Általános Iskolában indították el a Sakkpalota képességfejlesztő, játékos oktatási programot, amelyet sokan a jövő oktatási eszközének tartanak. Az iskola igyekszik minél szélesebb körben megismertetni a módszert a családokkal. Hétfő délutánonként 17.00-től 17.30 óráig tart nyitva a Sakk-Palotaváros, melynek foglalkozásaira nagy szeretettel várják a nagycsoportosokat és szüleiket!

 


 

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >