Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Harmadik helyen a VVSI - kíváló éven vannak túl
Harmadik helyen a VVSI - kíváló éven vannak túl Nyomtatás E-mail
Írta: Bácskai Gergely   
2016. január 14.
ImageKiváló éven van túl a Velencei-tavi Vízi Sportiskola evezős szakosztálya, az agárdi klub versenyzői több rangos mezőnyű versenyen szereztek érmeket. A kiváló szereplésnek köszönhetően a VVSI a közel 40 magyar egyesület között a harmadik legeredményesebb evezős klubnak bizonyult 2015-ben.
 
 
Az elmúlt években sikert sikerre halmozó Sabau Réka és Borsányi Gábor mellé "evezte fel" magát Mogyorósi Márton, aki könnyűsúlyú egypárevezős bajnoki címet nyert, illetve Bognár Ádám és Illényi Dániel, akik válogatott kerettagok lettek, ők valamennyien Csankó Tibor tanítványai. Grozev Erik és Smolkó Zsuzsanna a Magyar Sport Házában átvett elismerésekkel.
 
A két fiatal egy eredményes év után újabb sikeres esztendőben bízik. Az utánpótlás sem tétlenkedett, az Országos Diákolimpián - mind az általános iskolai, mind a középiskolai versenyben - Diákolimpiát nyert az agárdi Chernel Általános Iskola és Gimnázium, aminek csapatát a VVSI-s evezősei alkották.
 

 
Az evezősök év végi díjátadó gáláján két VVSI-s fiatal is elismerést vehetett át, az a 12éves lányok 1000 méteres kategóriájában Smolkó Zsuzsanna (edzője Tüdő Kriszta), ugyanebben a számban a 11 éves fiúknál pedig Grozev Erik (edzője: Vida Erik) kapta meg a harmadik helyezetteknek járó díjat a Magyar Sport Házában megrendezésre került Díjkiosztó Gálán.
 
A VVSI az országos egyesületi pontversenyben is előkelő helyen zárt, a közel 40 egyesületből a rangos 3. helyet szerezte meg. A sikereket meglovagolva a VVSI evezős szakosztálya szeretné bővíteni bázisát, így várja a 10 éves gyermekek jelentkezését.
 
Az érdeklődők a klub honlapján, a vvsi.hu-n találnak ezzel kapcsolatban bővebb információt.
Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >