Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Hírek
TLI-Alba: gyenge forma, vereség Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2016. január 18.
Zalaegerszegen a Zalakerámia ZTE KK otthonában próbált revánsot venni a TLI-Alba Fehérvár férfi kosárlabda csapata az NB I nyitányán hazai pályán elszenvedett egyetlen kosárnyi vereségért.

 

Ez nem sikerült, mert a kulcsjátékosok zöme formán kívül játszott, s a gyenge, 0-13 -as kezdés után hiába állt fel, a véghajrában csak hibázni tudott a Dzunics-gárda, kosarat dobni nem, így a tartalékos zalaiak megint borsot törtek az orra alá 75-68-as sikerükkel. Egy bajnoki döntőre vágyó csapatnak ennél sokkal élesebbnek kell lennie, ha valóban oda akar érni a dobogóra. Szó szerint NULLA volt az Alba az utolsó 2 percben, 68-65-re vezetett, de sikerült innen elbuknia. A borzasztó kezdés és végjáték sokba került.

Lóránt, Myles és Spurlock messze elmaradt a szokott teljesítményétől, de az egyébként jól játszó Chery is kulcspillanatban hibázott a legvégén. Mint a kezdők, úgy szórták el a labdákat a fehérváriak, s úgy céloztak, mintha most tanulnák a műfajt. Spurlock kétszer eladta a labdát, Lóránt homályt dobott hármas helyett, Chery kezéből pedig kivarázsolták a labdát a dobás pillanatában, de úgy is fogalmazhatunk, hogy elejtette. Aki csak a meccs utolsó szűk 2 percét nézte, azt hihetné, hogy egy profi csapat játszott egy kezdő amatőr gárda ellen...

Ez nem az Alba napja volt, nagyon gyorsan el kell felejteni. Jön a Körmend elleni hazai rangadó (01.23, 20:00) , ott lehet - sőt ezek után kötelező - javítani!

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >