Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Véradást tartanak a Fehér Palotában
Véradást tartanak a Fehér Palotában Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. január 22.
ImageVéradást tartanak január 22-én, pénteken délután a Fehér Palota Üzletközpontban. A segíteni szándékozókat 14.00 – 18.00 óra között várják az épület emeletén.

 

 

A Fehér Palota Üzletközpont havonta szervez véradást a társadalmi felelősségvállalás jegyében. Az akciók nagyon sikeresek, tavaly októberben 63-an, novemberben 50-en jöttek el, hogy segítsenek másokon. Decemberben annyiban tértek el a megszokott menetrendtől, hogy kétszer is volt véradás igen nagyarányú részvétel mellett. Legközelebb 2016. január 22-én, pénteken 14.00 és 18.00 óra között várják a véradókat az üzletközpont emeletén.

Véradásra jelentkezhet minden 18 és 65 év közötti, legalább 50 kg testsúlyú egészséges felnőtt. A nők legfeljebb háromszor, a férfiak akár ötször is adhatnak vért évente, két teljes véradás között legalább 56 napnak kell eltelnie. Az adatok felvételéhez szükséges felmutatni egy fényképes igazolványt, például személyigazolványt, diákigazolványt, jogosítványt vagy útlevelet, valamint vinni kell a lakcímkártyát és a TAJ kártyát is.

A tervek szerint a Fehér Palota Üzletközpont ebben az évben is folytatja karitatív feladatvállalást és havonta egy-egy alkalommal szervez önkéntes véradást. 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >