Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Jégpályák Éjszakája - esti korcsolyázás a Velence Korzón és Székesfehérváron
Jégpályák Éjszakája - esti korcsolyázás a Velence Korzón és Székesfehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. január 22.
ImageJégimádók, hoki- és koribarátok figyelem! A Magyar Jégkorong Szövetség hagyományteremtő jelleggel első alkalommal hirdette meg a Jégpályák Éjszakája programot, melyre mindenkit várnak a Velence Korzón lévő jégpályán, valamint Székesfehérváron. A hangulatot remek zenékkel fokozzák, de lesz forralt bor és tea is.

 

A már több éves hagyományra visszatekintő Múzeumok vagy Fürdők Éjszakája után idén a jégpályák is megrendezik figyelemfelhívó akciójukat. A hagyományteremtő céllal létrejövő január 23-i eseményhez két fehérvári jégpálya is csatlakozott.


Székesfehérvár Megyei Jogú Város és a Fehérvár AV19 jégkorongcsapat közös rendezésében két ingyenesen látogatható program is várja az érdeklődőket az ifj. Ocskay Gábor Jégcsarnokban. 16:00 órától a Fehérvár AV19  Csíkszereda Sportklub elleni MOL Liga mérkőzést tekinthetik meg, 18:00 órától pedig a jeget is birtokba vehetik, hiszen igazi házibulizenékkel vár mindenkit a Jégdiszkó egészen 22:00 óráig.

A Zichy ligetet is választhatják a korcsolya szerelmesei, a Jégpályák Éjszakáján meghosszabbított nyitva tartással, egészen éjfélig várja a korcsolyázókat a Kori Liget. 22:00 óráig normál díjszabásért csúszkálhatnak, az utolsó két óra alatt pedig 200 forintért léphetnek a jégre.

A velencei plakát pedig:

 


 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >