Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Itthon kezd a Volán pénteken
Itthon kezd a Volán pénteken Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2016. január 20.
ImageHazai jégen, a Graz ellen kezdi meg 10 mérkőzéses menetelését az EBEL alsóházi középszakaszában a Fehérvár AV19. A pénteken 19:15 -kor kezdődő összecsapás döntő fontosságú, mert a bónusz pontok okán egyszerűen nem teheti meg a fehérvári gárda, hogy beragadjon a rajtnál.

 

Amennyiben szeretné elérni célját, a rájátszásba kerülést, akkor a tíz hátralévő meccséből legalább hetet meg kell nyernie, de még akkor is könnyen lehet, hogy számolgatni kell... Hannu Järvenpää csapatának rögtön a csúcson kell lennie, és ott is kell maradnia. Ebbe az etapba az alapszakaszban tapasztalt nagy hullámvölgyek nem férnek bele. A Graz meccs után vasárnap Ljubljanába, jövő héten kedden Villachba, pénteken pedig Klagenfurtba látogat majd a Volán.

Aligha kérdéses, hogy amennyiben ebből a négy meccsből nem lesz legalább 2 győzelme és minimum még egy pontszerzése a csapatnak, akkor a Playoff csak ábránd lesz ebben a szezonban...

A Villach és a Klagenfurt az AV19 előtt áll a tabellán, az ellenük - főleg idegenben - szerzett pontok kiemelten számítanak. Ezért is lesz sorsdöntő a következő négy találkozó. Gyakorlatilag mondhatjuk, hogy jövő péntekig eldől a fehérvári egylet sorsa.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >