Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Hírek
A klímaváltozással foglalkoznak a keddi Diákfórumon Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. január 26.
ImageHarmadik alkalommal rendezik meg azt a Diákfórumot, amely minden hónapban más-más aktuális környezetvédelmi téma bemutatásával várja a tanulókat. A januári Diákfórum témája a klímaváltozás és a megújuló energiaforrások lesz.

 

A maii rendezvénynek fél háromtól ismét a Városháza Díszterme ad otthont, ahol rövid bemutatót tart a Városfejlesztési Kft. által újonnan vásárolt elektromos autóról Guti Péter, a Székesfehérvári Városfejlesztési Kft. ügyvezetője, illetve előadást tart Szauter Ákos, a Széphő Zrt. vezérigazgatója, aki az általános és középiskolai diákoknak az energetika környezetvédelemben betöltött szerepéről beszél majd.


Székesfehérvár Önkormányzatának szervezésében júniusig összesen nyolc alkalommal tartanak Diákfórumot, amellyel a környezettudatos gondolkodást igyekeznek népszerűsíteni a fiatalok körében. Novemberben a szelektív hulladékgyűjtéssel foglalkoztak, míg a decemberi eseményen „Fejlesztések a biodiverzitásért” címmel tartottak előadást a Városháza Dísztermében. Az eseményeken az általános és középiskolás diákok az aktuális természetvédelmi és környezetvédelmi témákról hallhatnak érdekes információkat. A januári Diákfórumot 26-án, kedden délután fél háromtól rendezik, témája a „Klímaváltozás és a megújuló energiaforrások” lesznek.

 

A programon első ízben Guti Péter, a Székesfehérvári Városfejlesztési Kft. ügyvezetője tart rövid ismertetőt az újonnan vásárolt elektromos autóról, majd ezt követően Szauter Ákos, a Széphő Zrt. vezérigazgatója avatja be az érdeklődőket az energetika környezetvédelemben betöltött szerepébe.

A fórum ingyenesen látogatható, amelyre a diákokon kívül minden érdeklődőt sok szeretettel várnak a szervezők!

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >