Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Uszodai sportnapot szerveztek
Uszodai sportnapot szerveztek Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2016. január 27.
ImageHagyományos uszodai sportnapot rendezett a Tóvárosi Általános Iskola a Csitáry G. Emil Uszodában. Az intézmény összefoglalója szerint az eseményre a gyerekek, a pedagógusok és a szülők is nagy izgalommal készültek.

 

A rendezvény népszerűségét jól bizonyítja, hogy az uszoda medencéit, valamint a lelátót is megtöltötték résztvevőkkel és szurkolókkal egyaránt. A játékos sorversenyek végén minden gyermek jutalomban részesült.


A Tóvárosi Általános Iskola hagyományos uszodai sportnapján a testnevelők által összeállított játékos sorversenyen az alsó és a felső tagozatosok külön mérhették össze tudásukat. A gyerekek mindent megtettek a legjobb eredmény eléréséért, ügyesen versengtek, bár tudták, hogy ez a nap a játékról, a mozgásról szól inkább, mint a versenyről. Az intézmény büszkén tekint a „Vízi sport” osztályokra, amelyek bizonyították, hogy milyen jól dolgoztak az elmúlt időszakban.

A versenyt követően minden résztvevő gyermek jutalomban részesült, majd az Orka SE szinkronúszói kápráztatták el látványos bemutatójukkal a közönséget. A versengés és a díjkiosztás után a gyermekek legnagyobb örömére a jól megérdemelt játék következett a vízben.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >