Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Hétvégi tollaslabda dömping Seregélyesen Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. január 29.
Az Emberi Erőforrások Minisztériuma és a Magyar Szabadidősport Szövetség támogatásával amatőr tollaslabda-versenyt szervez január 30-án, szombaton és 31-én, vasárnap a Fejér Megyei Szabadidősport Szövetség. A Seregélyesi Baptista Általános Iskola és AMI tornacsarnokában szervezett esemény célja az esélyegyenlőség és versenyzési lehetőség biztosítása a különböző korú, tollaslabdát kedvelők számára. A versenyt svájci rendszerben bonyolítják le, melynek értelmében mindenki legalább négy-öt mérkőzést játszhat.

 

 

A Fejér Megyei Szabadidősport Szövetség által szervezett hétvégi tollaslabda-versenyen több korosztályban is összemérhetik tudásukat a sportolni vágyók a Seregélyesi Baptista Általános Iskola és AMI tornacsarnokában. Előbb szombaton reggel 09.00 órától az I., II., III., IV., V. és VI. korcsoportos fiú és lány tanulók egyéni küzdelmei kezdődnek el. Fontos tudnivaló, hogy minden diák csak a saját korosztályában szerepelhet. Az olyan fogyatékkal élő tanulók, akik a tanulásban akadályozottak, korcsoportonként és nemenként külön versenyben vesznek részt, de az időrend és a korcsoport meghatározása rájuk is vonatkozik. A programon minden I. helyezettet serleggel és éremmel jutalmaznak, míg a II. és III. helyezettek éremdíjazásban részesülnek.

Ezt követően január 31-én, vasárnap reggel 09.00 órától több felnőtt kategóriában rendeznek egyéni és páros meccseket. A szervezők ezen a napon is biztosítják a tollasozási lehetőséget a fiatalabb generáció tagjainak: az 1-2. osztályos, vagy annál kisebb gyerekek a „Csöppök” csoportban mérhetik össze tudásukat egyéniben. A szombati naphoz hasonlóan vasárnap is éremmel és serleggel jutalmazzák az I. helyezetteket, míg a II. és III. helyezettek érmet vehetnek át. A vasárnapi tornán különdíjban részesül a legfiatalabb lány és fiú, a legidősebb női és férfi tollasozó, valamint a legsportszerűbb női és férfi játékos is.

A versenyt svájci rendszerben bonyolítják le, melynek értelmében mindenki legalább négy-öt mérkőzést játszhat. Nevezni a helyszínen lehet az egyes versenyszámok előtt fél órával, illetve előzetesen a Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges e-mail címen.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >