Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Megint bukott az AV19, úszik a hajó
Megint bukott az AV19, úszik a hajó Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2016. február 01.
ImageHiába a nagy igyekezet, a fogadkozások, nagyon úgy fest, hogy EBEL történelme egyik leggyengébb szezonját zárhatja idén a Fehérvár AV19 jégkorong csapata. Az alsóházi középszakaszban zsinórban a harmadik vereségét szenvedte el Hannu Järvenpää együttese vasárnap este, miután 3-1-re kikapott hazai pályán a Villachtól, így már csak matematikai esélye maradt a rájátszás elérésére.

 

Ehhez a hátralévő 5 meccsét meg kellene nyernie, úgy, hogy közben a Klagenfurt se győzzön kettőnél többször, de legalábbis a Volánnak legalább két meccsel (+ 1 ponttal) többet kell nyernie riválisánál. Nem éppen reális feladat, legalábbis a gárda mostani formájában.

A lehetőségek most is megvoltak, de újra bealudt a gárda az elején, nagyon hamar hátrányba került, s hiába dolgozott ki helyzeteket, egyszerűen keveset lőtt kapura, miközben a rengeteg kiállítással a bírók részéről is kissé megtámogatott osztrákok újabb gólt ütöttek, végül pedig a hazai szépítést követően (Bartalis volt eredményes) egy üres kapus találattal zárták le a párharcot.

A Villach már biztosan ott lesz a playoffban, a Klagenfurt is jó úton halad, míg a Volánnak, az Innsbrucknak, a Graznak és a Ljubljanának már csak elméleti sansza van, más nem igazán.

Az a bizonyos utolsó szalmaszál a fehérvári egylet számára a keddi (02.02) innsbrucki találkozó lesz, mert, ha azt sem nyeri meg, akkor nemcsak a rájátszás úszhat el, de a tiroli csapat és a Graz is megelőzi, megelőzheti, ami minden előzetes várakozást alulmúló csalódás lenne...

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >