Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Maszkokat fel! Űzzük el a telet!
Maszkokat fel! Űzzük el a telet! Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. február 05.
ImageA Szent István Király Múzeum Mi a téMA? című programsorozatának következő foglalkozása a telet elűző farsangi álarcok készítéséről fog szólni. Szombaton minden kicsit és nagyot szeretettel vár a múzeum, ugyanúgy, ahogy a Művészetek Háza, A Szabadművelődés Háza és az Öreghegyi Közösségi Ház is, ahol a mostani szombat szintén a farsang és a Kultúrházak éjjel-nappal országos rendezvénysorozat jegyében fog telni, érdekesebbnél érdekesebb programokkal.

 

Családoknak kínál hasznos és egyben érdekes programot szombatonként a Szent István Király Múzeum. A most már hagyományosnak mondható Mi a téMA? szombati családi foglalkozások mindig más-más téma köré épülnek.

Az idei harmadik alkalom a farsang jegyében fog telni, hiszen áll a bál, s egy csomó maszkos alak riogatja majd a hétvégén a telet. Ebből a múzeum, s az oda látogatók sem maradhatnak ki. Télűző álarcokat készítenek, és még az is ki fog derülni, hogyan is kell tikverőzni!? Se gyerekeknek, se felnőtteknek nem kell búslakodniuk, csak felvenni a maszkokat, s mindjárt űzhető is el a tél! 

 


 

A foglalkozás – ahogy az eddigi szombatokon is – 10 órakor kezdődik a Szent István Király Múzeum Országzászló téri épületében.

Ezen a napon három másik fehérvári kulturális intézmény is programokkal készül, tekintettel a farsangra, valamint a Kultúrházak éjjel-nappal országos rendezvénysorozatra.
15.30 órától A Szabadművelődés Háza szervezésében Farsangi Maszkabál veszi kezdetét, ami maskarás felvonulással indul az Országalmától,
15 órától a Művészetek Házában DÍ-NOM DÁ-NOM zajlik,
16 órától az Öreghegyi Közösségi Házban Kórusok farsangját rendezik.  

A programok ingyenesek, mindenkit szeretettel várnak!

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >