Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Folyamatban van az új 132 kV-os vezetékek létesítése
Folyamatban van az új 132 kV-os vezetékek létesítése Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2016. február 03.
ImageSzékesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzata – mint Gesztor Önkormányzat – lefolytatta a partnerségi egyeztetés előzetes tájékoztatási és véleményezési szakaszát a várostól déli irányban kivezető Börgöndi út mellett, az M7 autópályától délre tervezett, új 132/22 kV-os táppont és az azt megtápláló 132 kV-os vezetékek létesítésének ügyében.

 

 

Székesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzat, mint Gesztor önkormányzat a településfejlesztési koncepcióról, az integrált településfejlesztési stratégiáról és a településrendezési eszközökről, valamint az egyes településrendezési sajátos jogintézményekről szóló 314/2012. (XI.8.) Kormányrendeletben (továbbiakban: Korm. rendelet) foglaltaknak megfelelően - a Korm. rendelet 17.§-a szerinti közös tervezés keretében - lefolytatta a 17/2004 (II.12) számú közgyűlési határozattal elfogadott Székesfehérvár Megyei Jogú Város településszerkezeti terve és leírása, a 7/2004.(II.24.) számú önkormányzati rendelettel jóváhagyott, többször módosított Székesfehérvár Megyei Jogú Város külterületének, valamint egyes belterületi területrészeinek helyi építési szabályzata és szabályozási terve, a 67/2010. (IX.27.) sz. Kt. határozattal megállapított Szabadbattyán Nagyközség Településszerkezeti terve és leírása, a 14/2010. (IX.28.) sz. önkorm. rendelettel jóváhagyott Szabadbattyán építési szabályzata és szabályozási terve, a 43/2010.(III.29.) sz. Kt. határozattal megállapított Pákozd Nagyközség településszerkezeti terve és az 5/2010.(III.29.) sz. önkorm. rendelettel jóváhagyott Pákozd Építési Szabályzata módosítása tekintetében,  a Korm. rendelet 36.§ szerinti teljes eljárás, előzetes tájékoztatási és véleményezési szakaszát, a Székesfehérvártól déli irányban kivezető Börgöndi út mellett, az M7 autópályától délre, új 132/22 kV-os táppont, és az azt megtápláló 132 kV-os  vezetékek létesítése céljából.

 



Az Önkormányzat – a teljes körű nyilvánosság biztosításának érdekében – a partnerségi egyeztetés lezárásának dokumentációját a Korm. rendelet 42.§ (2) bekezdés értelmében közzétette a www.szekesfehervar.hu honlapon (http://onkormanyzat.szekesfehervar.hu ® Főépítészi Iroda ® Településrendezés  ®  Egyeztetési eljárások), valamint a Főépítészi Iroda hirdetőtábláján (8000 Székesfehérvár Városház tér 1. fsz.).

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >